2777
2789
عنوان

زن های سلیطه

106 بازدید | 7 پست

چند وقته نمیدونم چرا اینقدر زنای سلیطه می ببینم انگار از باغ وحش اومدن یکیشون سر اینکه میوه فروشیه گفت سگتو نیار داخل مغازه چنان فحش های هرزه ای به مرده داد که ادم اب میشد از خجالت یکی دیگشون سر ماشین با یه خانم دیگه دعواش شد جریانش طولانیه بگم فقط میخواست با ماشبن از رو پا خانمه رد بشه یکی دیگشون امروز تو صف حلیم فروشی میخواس منو جر بده یه کلمه پرسیدم صف کدوم طرفیه

واقعا خیلی زشته یه زن انقدر وحشی باشه 

من خودم دعوام شده با کسی ولی دیگه سلیطه بازی در نمیارم مخصوصا اینکه زن با زن دعواش بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلنم ربطی ب سواد و بیسوادی نداره بعضیا بیشعورن ، من چند جا اداره و اینا این چندوقت رفتم ، بعضی از کارمندا چ خانم چ اقا انقد باشخصیت و مؤدبن  و تا جایی ک بر بیاد ازشون کمک میکنن و راهنمایی میکنن اما ی خانمی ک مثلا کارمند بود هم با بقیه بد صحبت میکرد هم با همکاراش و رئیسش، صداشو بالا میبرد و...

2790
2778
2791
2779
2792