من بچه پشت سرهم دارم عزیزم حرف مردم ولش کن اصلا نباید به حرفشون توجه کنی خودت ببین روحیه شو داری توا ...
منم خیلی هم عقیده باشما هستم، من خودم چون حوصله م خوبه و خودم و همسرم تقریبا آروم هستیم و حس میکنم ب دخترم هم سرایت کرده،شاید برا همین هس ک راغب شدم،اما وقتی اطرافیانم از تجربه شون میگن منصرف میشم
شاید حرف من مرابط به تاپیک نباشه من بچه تدارم و نخواهم اورد نمیدوتم من تو ابن مملکت به فردای خودم مط ...
منم این فکر رو میکردم و باعث شد چندین سال بچه نیارم،اما ی روز نیمه ی پر لیوان رو دیدم ،گفتم این همه نخبه ،این همه دکترهای پنجه طلا،اینهمه آدم های موفق تو این مملکت هستن،اینا ک از سیاره دیگع نیمدن،حتما منم میتونم اینجوری تربیت کنم.
منم خیلی هم عقیده باشما هستم، من خودم چون حوصله م خوبه و خودم و همسرم تقریبا آروم هستیم و حس میکنم ب ...
عزیزم من به شخصه به تجربم میگم برای بچه ها خیلی خوبه ولی مادر اذیت میشه البته که بازم بستگی به بچه داره و بچه های من خیلی بلا وبازیگوشن وگرنه خیلی هارو دیدم اذیت نشدن
آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی
البته ک منم فکر میکنم بچه دوم راحت تر هست،چون تجربه مادر بیشتر شده،بازم نمیدونم درست هس یا نه
چرا گلم اینم هست ،ولی کلا بچه دوم نسبت به اولی کمتر اذیت میشی ...من حتی زمان مدرسه رفتنشون اولی نگم برات بشدت وابسته ی من بود 😁😂😂😂ولی دومی همه کاراش و خودش میکرد اصلا اذیت نشدم ..از طرفی م میخواستم برم بیرون تنها نبوده ن دیگه بازی میکردن میرفتم برمیگشتم ..کلا دو تا بچه سنشون بهم نزدیک باشه خیلی بهتر ،به نفع خودتم هست ...بنظرم هر چقد دیر بشه دیگه حوصله بچه دیگه رو هم نداری .
به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀