2777
2789
عنوان

شیر ب شیره

235 بازدید | 27 پست

سلام خانوما دخترم یکسالشه،خیلی دوس دارم براش ی آبجی یا برادر بیارم،اما همه میگن خیلی سخته بچه ی پشت ه همی،کسی تجربه داره؟ اخه اینجوری با هم بزرگ میشن باهم بازی میکنن

بزرگ کردن اونا رو بیخیال

بدن خودت تواناییشو نداره

دو تا حاملگی پشت هم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید حرف من مرابط به تاپیک نباشه من بچه تدارم و نخواهم اورد نمیدوتم من تو ابن مملکت به فردای خودم مطمعن نیستم ا، هر نظر واقعا کابوسه بچع دار بشم

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

من بچه پشت سرهم دارم عزیزم حرف مردم ولش کن اصلا نباید به حرفشون توجه کنی خودت ببین روحیه شو داری توانشو داری؟ اگر داری بیار اگر نه بهتره بزاری وقتی از پوشک و شیر گرفتیش

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

من اولی ۱ سال و ۴ ماه بود بعدی ناخواسته  باردار شدم ...من سر زایمان اولم اذیت شدم شدید ... وگرنه با اینکه بچه اولم بشدت غر غرو بودو اذیتم کرد ولی   مشکلی با دومی اصلا نداشتم من از زایمان میترسیدم ..اگه با این قضیه مشکلی نداری حتما بیار ...سناشون بهم نزدیک همبازی خوبی میشن باهم ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

همیشه حرف مردم سرلوحه زندگی ت قرار بده تا زودتر به بدبختی برسی

آخه نمیشه اینجوری هم گفت که، من از کساتی که میدونم دلسوزم هستن و تجربه دارن پرسیدم مثل مامان خودم و مادرشوهرم و خواهرم و خواهرشوهرم که ناخواسته دومی رو باردار شده بودن.اونا هم تجربه شون رو ب هم گفتن

عزیزم چاره ای نیست وقتی میخوای همبازی هم بشن باید فاصله سنی کم باشه ..البته الان که زوده بذار حداقل ۱۸ ماهه بشه بعد اقدام کن ..من پسرم ۲٫۵ سالشه الان سه ماهه حامله هستم ..میخواستم همبازی هم بشن

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دخترام پشت هم هستن ۲۳ ماه فرقشونه تا دوسال اول دهنم سرویس شد اما الان آنقدر خوبه که باهم میخوابن باهم بازی میکنن باهم غذا میخوره خیلی خوبه

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

من پشت سر هم اوردم الان با اینکه بزرگ شدن ولی هنوز دهنم سرویسع بعضی وقتا ی جوری دعوا میکنن همو میزنن که میگم یکیش یکی دیگشو میکشه همش باهم بحث دارن همش نق میزنن 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺