2777
2789

مامان من دوست داره من همونجوری زندگی کنم که خودش می‌خواد متوجه نمیشه که من یه آدم دیگم با علایق و خواسته‌های متفاوت از یه زن چهل و خورده‌ای ساله

مامانم انتظار داره منم مثل خودش سرد و اجتماع گریز باشم انتظار داره هیچ دوستی نداشته باشمو ارتباط حضوریم با دوستام چند ماهی یه بار باشه...

برای هر چیزی بهونه میاره دوست داره همون کاریو انجام بدم که خودش می‌خواد

چیزی که خودش دوست نداشته باشه رو نمی‌خواد من انجام بدم:)

تا الان خیلی آسیب دیدم از دستش خیلی

واقعاً با حرف و مشاورم کار درست نشد که نشد

من چیز بزرگی ازش نمی‌خوام فقط می‌خوام بزار خودم باشم اونجوری که خودم می‌خوام زندگی کنم والا جور بدی نیستم🙂🙂

اگه کسی مثل منه بگه چه غلطی کنیم خسته شدم دیگه

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

دختر بزرگ کردن خیلی سخته

محدودش کنی میگه من مث تو نیستم ولش کنی کلی ضربه و اثار روحی و جسمی میبینه

بیچاره ما مامانا

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر بزرگ کردن خیلی سختهمحدودش کنی میگه من مث تو نیستم ولش کنی کلی ضربه و اثار روحی و جسمی میبینهبیچ ...

مادر اگر آگاه باشه و بدونه چطور باید مراقب فرزند خودش باشه هیچ وقت اینجوری نمی‌شه

مشکل جامعه ما اینه اکثر مادرا فقط یاد گرفتن بچه رو به دنیا بیارن دیگه باقیشو بلد نیستن

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

چاره ای نداری جز مدارامن که ازدواج کردم راحت شدم واقعا مادرم سمی بود رفتاراش

ممیشه یکم توضیح بدی که مثلاً چطوری بوده

مادر اگر آگاه باشه و بدونه چطور باید مراقب فرزند خودش باشه هیچ وقت اینجوری نمی‌شهمشکل جامعه ما اینه ...

چیکار کنیم مثلا؟

بچه ول باشه تو خیابون بازم مامانش مقصره

محدود باشه بازم مامانش مقصره

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

چیکار کنیم مثلا؟بچه ول باشه تو خیابون بازم مامانش مقصرهمحدود باشه بازم مامانش مقصره

بباید یاد بگیرید درست کنترل کنید نه محدود کنید نه زیاد آزاد بذارید هر چیزی حد وسط خودشو داره و رفتار و برخورد درستش مهمه

ممیشه یکم توضیح بدی که مثلاً چطوری بوده

مادر من یه مدل دیگه بود ....میگفت حق نداری زیاد بخوابی!!!چون فردا ازدواج کنی شوهرت پرتت میکنه بیرون!!!

۸ صبح میرفتم دانشگاه ۵ بعد از ظهر میومدم خونه میگفت بیا ظرفا رو بشور اگه میگفتم‌مامان نیم ساعت استراحت کنم بیام اینقدر سر و صدا میکرد که ....

نیم ساعت با دوستم حرف میزدم باید کاملا توضیح میدادم بهش

حالا زمان مجردی من فضای مجازی نبود !!!

مادر من یه مدل دیگه بود ....میگفت حق نداری زیاد بخوابی!!!چون فردا ازدواج کنی شوهرت پرتت میکنه بیرون! ...

انگار داشتی مامان منو می‌گفتی🙂