2777
2789
عنوان

وسواس تمیزی!!

2376 بازدید | 23 پست

با آدمایی که وسواس دارن چیکار میکنین؟من خودم خیییلی تمیزم اما یکی وسواس کنه بهم توهین میشه مامان دوست همخونه م اومده همه جارو میسابه روانم نابوووده😢😢😢😢دوست دارم گریه کنم همش میگه ما دوست داریم برررق بزنه!خب بخدا میزنه😢

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روانشناس برو

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

خوبه خو ! 

بزار  بسابه تو کیف کن از تمیزی😅😄

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

🤣 یادش بخیر داداشم ۶   ۷ ماهش بود یه بنده خدا اومد خونمون میرفت تو حیاط نماز میخوند میگفت خونه ای که بچه کوچیک داره نجسه😑

لباساشو که میشست رخت لباسی رو اب میکشید. بعد پهن میکرد

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
من اگه جایی برم و وسواس داشته باشن بهم توهین میشه سعی میکنم دیگه نرم

اون شب خونه ی مادربزرگ شوهرم بودیم من همیشه یه قوطی شیرخشک میزارم بمونه خونه مادرشدهرم 

بعد مامان بزرگه برگشت گف لطفا شیرتونو ببرید یا خودتون ؛ خوشم نمیاد بمونه !!!!!

مادر شوهرم طبقه ی بالای مادربزرگ شوهرم زندگی میکنه .

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

منم وسواسیم همه رو عذاب میدم

این شمارمه  ۰۹۱۰۴۴۴۹۷۰۴   دوستان من تو خونه سبزی قرمه  سرخ شده سبزیجات خشک پیاز داغ سیرداغ بادمجون کبابی ترشی شور رب مربا کیک شیرینی ژله دسر انواع غذا 
منم وسواسیم همه رو عذاب میدم

خوبه درمان کنی

بمونه بعدا درمانش خیلی طولانی میشا

درمان کن که راحت زندگی کنی اطرافیان رو هم دق ندی

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
خوبه درمان کنی بمونه بعدا درمانش خیلی طولانی میشا درمان کن که راحت زندگی کنی اطرافیان رو هم دق ندی

تو نینیسایت ادرس گرفتم از بچه ها 

ولی میترسم برم چون میگن اگه دارو بده همش میخوابی

منم دو تا بچه دا م

همیشه د ر حال شستشو ام

این شمارمه  ۰۹۱۰۴۴۴۹۷۰۴   دوستان من تو خونه سبزی قرمه  سرخ شده سبزیجات خشک پیاز داغ سیرداغ بادمجون کبابی ترشی شور رب مربا کیک شیرینی ژله دسر انواع غذا