با آدمایی که وسواس دارن چیکار میکنین؟من خودم خیییلی تمیزم اما یکی وسواس کنه بهم توهین میشه مامان دوست همخونه م اومده همه جارو میسابه روانم نابوووده😢😢😢😢دوست دارم گریه کنم همش میگه ما دوست داریم برررق بزنه!خب بخدا میزنه😢
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من اگه جایی برم و وسواس داشته باشن بهم توهین میشه سعی میکنم دیگه نرم
اون شب خونه ی مادربزرگ شوهرم بودیم من همیشه یه قوطی شیرخشک میزارم بمونه خونه مادرشدهرم
بعد مامان بزرگه برگشت گف لطفا شیرتونو ببرید یا خودتون ؛ خوشم نمیاد بمونه !!!!!
مادر شوهرم طبقه ی بالای مادربزرگ شوهرم زندگی میکنه .
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️