2777
2789
عنوان

هنوز دوسم داره یا نه با اینکار

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 154 پست
من جای تو بودم اعصابم الویت بود ارزش خودمو میدونستمبا کسی که بازیم میده کات میکردم و منتظر کسی میمون ...

اینم میگه عاشقمه...رفتارشم اول رابطه اینو نشون میداد ولی خب الان رابطمون خیلی تغییر کرده رفته به عادی شدن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم میگه عاشقمه...رفتارشم اول رابطه اینو نشون میداد ولی خب الان رابطمون خیلی تغییر کرده رفته به عاد ...

نه عاشقت نیس فقط چون سنش کمه حس رد شدن از طرف یه دختر واسش سنگینه به غرورش برمیخوره 

خودت تمومش کن جز اعصاب خوردی هیچی نداره

یکم طولانیهاول از همه ک قطعا شما خیلی به این رابطه علاقه نشون دادی و براش وقت گذاشتی...اصلش همینه ول ...

پس قدم اول اینه ک شما هم کمی بی تفاوت تر باشی...یعنی خودت رو با کار های دیگه مشغول کن ...با دوستات وقت بگذرون کتاب فیلم سریال و هرررچی...بهت ک پیام داد بگو ی نیم ساعت مثلا مونده تا مثلا فلان فیلم رو ببینم تموم شد بهت پیام میدم...نشون بده ک میتونی خودتو سرگرم کارای غیر ضروری کنی مثل خودش

خبب

بعدش اینکه خیلی شما بهش علاقه نشون نده...کات نکن قهر نکن و هر بار اگه دیر پیام داد یا بهونه اورد عادی جوابش رو بده...مثلا اگه واسه ی قراری گف فلان کارو دارم و کنسل کرد...سری بعد ک بهت پیشنهاد داد بگو من جایی کار دارم و ...

در کل ی مدت شبیه خودش رفتار کن تا اون یه قدم به سمتت برداره