2777
2789
عنوان

هنوز دوسم داره یا نه با اینکار

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 154 پست
۲۱ که کم نیستمادرش نمیزاره شاید شایدم از چشمم افتادییه دوست دختر دیگه برای خودش گرفته اکثرا مادر ها ...

پای دختر دیگه ای درمیون نیس مطمئنم ...ولی منم دیگه براش کمرنگ شدم 

شدم عادی ترین چیز زندگیش ولی خودش زیر بار نمیره و قبول نمیکنه این حرفمو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم میگم جواب من همونه که گفتم تو بهش شفاف بگو توی سن و سالی هستی که میتونه با صدتا وارد رابطه بشه و  باهاش کامل کات کن و اصلا بهش جواب نده حدود دوسه ماهی اگر بهانه اش جور شده خودش میره.در ضمن سن ۱۸ سالگی سن این رابطه های عمیق نیست چون سن حماقت دختراست دقیقا دخترا بعد ۲۰ سالگی کمی عاقل تر میشن و بخودت اسیب نزن سن ۲۱ سال برای پسر تا ۲۵ سالگی سن خطا و سن لاابالیگری اش هست هیچ تعهدی ندارد فقط مخ زدن کارش هست برو با یک بزرگسال وارد رابطه شو بهتره تا نوجوانان پسر زیر ۲۵ سال

بازم میگم جواب من همونه که گفتم تو بهش شفاف بگو توی سن و سالی هستی که میتونه با صدتا وارد رابطه بشه ...

دو سه بار کات کردم باهاش هرکات حدود ۲۰ روز الی ۱ ماه... باز با کلی اصرار و خواهش اومد سمتم ...ولی همچنان براش عادی ام و رابطمون به روزای اول برنمی گرده

قطع ارتباط کامل هم برای این دلم نمیاد چون بحث احساس وسطه خیلی راحت نیس به این اسونی از کسی که دوسش داری دل بکندی...مخصوصا وقتی ی دلیل قانع کننده برای خودت نداری...میترسم حسرت بشه بعدا

دو سه بار کات کردم باهاش هرکات حدود ۲۰ روز الی ۱ ماه... باز با کلی اصرار و خواهش اومد سمتم ...ولی هم ...

پس بشین چوب نادانی خودت رو بخور تا برای همیشه دپرس بشی و یا بخاطر این وارد رابطه های اشتباهی دیگر شو تا روح و روان لطیفت داغون بشه تا فرصت های یک رابطه زیبا رو در اینده از دست بدی حسرت به دل برای کسی هست که بهت بیشتر از خودت اهمیت میده نه کسی که ترو برای هیجان و ارضای خودش میخواد و ترو با رابطه های مخفی دیگری که داره هی مقایسه میکنه روزی میاد ولی بهت اهمیت نمیده اگر فکر میکنی بی ارزش هستی پس با ادم های بی ارزش وصل شو 

جدی؟؟

اره  منم به کسی نگفته بودم طلاق بگیر 

ولی به تو میگم متاسفانه 

اگه حرفش فقط طرز لباس و آرایش هست 

طلاق نگیر

ولی مسائل دیگه هم روش‌باشه 

آره باید طلاق بگیری قبل از بچه آوردن . 

زیاد خودتو ریختی رو داریه دیگه جای کشفی نذاشتی 

همش چسبیدی بهش دنیات شده اون جز اون کار و برنامه دیگه ای نداری جذابیتتو از دست دادی 

مثل یه کالا حراجی که همیشه در دسترسه 

مثل طلا باش کمیاب و دست نیافتنی که فقط یه قشری میتونن داسته باشنش نه همه

باید تمرکزتو براری روی یه چیز دیگه اون بخشی از زندگیت بشه نه همه زندگیت

دقیقا کاری که اون داده باهات میکنه همه چیز الویتشه اخر تویی

زیاد خودتو ریختی رو داریه دیگه جای کشفی نذاشتی همش چسبیدی بهش دنیات شده اون جز اون کار و برنامه دیگه ...

بنظرت منم مثل خودش رفتار کنم رابطه درست میشه یا بدتر فرسوده میشه؟

بنظرت منم مثل خودش رفتار کنم رابطه درست میشه یا بدتر فرسوده میشه؟

من جای تو بودم اعصابم الویت بود ارزش خودمو میدونستم

با کسی که بازیم میده کات میکردم و منتظر کسی میموندم که واقعا ادم صادق و روراستی هست و واقعا عاشقم باشه 

یعنی اگه مرد عاشق باشه دنیا رو به پات میریزه