2777
2789
عنوان

هنوز دوسم داره یا نه با اینکار

1833 بازدید | 154 پست

اوایل رابطمون خیلی جذاب و گرم بود و خیلییی زیاد وقت میذاشت برام ...اما الان درحد رفع تکلیف باهام حرف میزنه فقط و بعضی وقتا حس میکنم به زورر جوابمو میده و گاهی هم حتی میپیچونه منو یا کار الکی برا خودش درست میکنه که فقط با من حرف نزنه یجورایی این حس بهم دست میده که انگار دارم ازش گدایی میکنم جواب بده...قبلا مثلا اینجوری بود که با خواست خودش از خیلی چیزا میزد که برایم تایم بذاره ولی الان همه کاراشو انجام میده اگه وقتی چیزی اضاف اورد ته روزش میاد سمت من...حتی شده از وقت یا قراری ک بامن داشته بزنه برا ی کار خیلی غیرضروری...اما به خودش که میگم میگه نه اصلا اینطور نیست و من روز به روز اتفاقا حسم بهت بیشتر میشه...

نظر شما چیه؟من خیلی گیج شدم

دوسپسرمه*

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اینکه دوستت نداره بلکه با کسی دیگه وارد رابطه شده و کم کم داره ازت طوری که خودت کلافه شی بری بهانه جدایی جور میکنه تو بهش خدمات نده مرتی سرسنگین باش تا بره پی کارش .خودت رو بیشتر از این ساده مفروش به ادمی که از ارزش افتادی پیشش

نه اینکه دوستت نداره بلکه با کسی دیگه وارد رابطه شده و کم کم داره ازت طوری که خودت کلافه شی بری بهان ...

چندبار باهاش کات کردم کلی خودشو به این در اون در زد بهش برگردم ...فکر نمیکنم با کس دیگه ای باشه ولی حس میکنم براش خیلی عادی شدم