2777
2789

من بچه ای بودم که از بچگی با مشکلات خانوادگی دست و پنجه نرم کردم،نامزدمم دقیقا همینطور همیشه نادیده گرفته شده و ضربه زیادی توی خانواده خورده،خیلی وقتا حس میکنم اون همه سختی الکی نبود،حس میکنم اون همه سختی اون همه گریه و ناراحتی باعث شده برسم به اینجا باعث شده من و نامزدم همدیگه رو توی هر شرایطی درک کنیم و به یاد بیاریم کسی رو جز خودمون نداریم،هیچ وقت فکر نمیکردم کسی رو دوست داشته باشم که ازش ناراحت باشم ولی ۵ بعد دیگه یادم نیاد دقیقا حرفی که نامزدم دیشب گفت بهم

ولی یه حرفی رو یادم نمیره مامانم بچه بودم تا همین چند سال پیش بهم میگفت مطمئن باش پیش ما خیلی سختی کشیدی ولی یکی پیدا میشه که به زندگیش برکت میدی آرامش میدی اونم در خوشبختی رو به روی تو باز میکنه 

حقیقتا توی کار خدا موندم...،نمیدونم چی بهش بگم فقط میتونم بگم مرسی که آخر اون همه سختی شد این......

شاید از نظر شما خنده دار باشه ولی خیلی یهویی به گذشته ام و الانم فکر کردم زدم زیر گریه آروم دارم گریه میکنم بقیه بیدار نشن 

میدونم چه حس خوبیه،امیدوارم همه دختر و پسرا بعد کلی سختی همچین آرامشی نصیبشون بشه🙏🏻🥹

#الهی_آمین‍ 

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍ 

شما بچه‌اید یادتون نمیاد قدیما ک پاییز می‌شد ی چیزایی تو آسمون میومد بهش میگفتن ابر بعد از این ابرها ی چیزایی چکه می‌کرد بهش میگفتن باران

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا دوست داره💜واسه من اینکارو نکرد همیشه بهش امید داشتم ولی عکسش مشکلاتم رو بیشتر کرد☹️ دیگ بهش اعت ...

خیلی اتفاق توی زندگیم افتاده که داد میزدم میگفتم اعتقادی ندارم به خدا اگر بود چرا شرایطم اینطوریه،نمیدونی چ شبایی رو سر کردم 

که حس میکردم بخوابم صبح چشمام باز نمیشه،الان خیلی خیلی پشیمونم  که گفتم خدا رو باور ندارم مطمئن باش یه روزی دقیقا مثل الان من فکر میکنی❤️

میشه برای من و ادمی که دوستش دارم هم دعا کنی به هم برسیم؟ شرایط زندگیش خوب نیست الان اصلا ...

انشالله خوشبخت ترین باشین عزیزم🥹هیچی قدرتمند تر از عشق واقعی نیست مطمئن باش بهم میرسین شرایط قرار نیست همیشه یجور بمونه

انشالله خوشبخت ترین باشین عزیزم🥹هیچی قدرتمند تر از عشق واقعی نیست مطمئن باش بهم میرسین شرایط قرار ن ...

چقدر مهربونی ممنونم ازت 💙

انشالا برای خودت گلم 💙

اره واقعا ... خیلی دعا کردم این مدت که زودتر شرایطش خوب بشه حدا کنه درست شه زودتر