2777
2789

و آیا تعطیلات نصفه نیمه که میکنند جوابگوی کاهش آلودکی هوا و کاهش چرخش ویروس هست آیا بهتر نیست کلا آذر ماه رو از قبل تعطیل کنه و زمان شروع مدارس رو زودتر شروع کنه که آذر ما جنجالی که هر ساله برای اولیا و مدارس دردس ساز هست، بخاطر تعطیلات بی برنامه و اعلام دقیقه نودی که کار والدین شاغل رو سخت تر میکنه و برنامه هاشون رو به هم میریزه و هزینه اضافه برای اونها درست میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاثیر داره چون بچها که کمتر میرن مدرسه استفاده از ماشین هم کمتر میشه الودگی کمتر میشه

ولی الان اوضاع خیلی خرابه همه جا درگیرن 

نمیتونه اونقدر اثر گذار باشه 

تعطیلی بیشتر برای اینکه بچها مریض نشن نه اینکه الودگی رفع بشه

اگه تاپیکی راجب مهاجرت دیدید لطفا منو تگ کنید ممنون میشم💚 ؛  

تعطیل نکردن ک کاهش پیدا کنه چون بچه ها جر گروه پرخطرترن  آلودگی زیاد باشه بهتره بچه ها در معرضش نباشن

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
واینکه هدف آموزش و پرورش از تعطیلی های نصفه و نیمه چیست آیا ویروس تمو میشه یا آلودگی کم میشه؟

واسه کم شدن آلودگی نیست

واسه اینکه حداقل یه سری از بچه ها بیرون نرن و در معرض آلودگی نباشن

آلودگی برای  سلامت مضره... مدرسه نرفتن بچه هاهم چیزی ازش کم نمیکنه صرفا برای سلامت بچه ها تعطیل میشه اما اما شاد لعنتی اصلا درست کار نمیکنه...  من مادر زندگیم دو روزه ریخته به هم...  ویسها نمیاد...  فایلها ارسال نمیشه... تعطیل کامل بهتره...  تو این فضا بچه چیزی یاد نمیگیره 

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
واسه کم شدن آلودگی نیستواسه اینکه حداقل یه سری از بچه ها بیرون نرن و در معرض آلودگی نباشن

اینو تابستون میتونستن پیش بینی کنن چون آذر ماه همیشه استارت تعطلات دو روز در میون مدارس میخوره و تا آخر ماه ادامه داره