و آیا تعطیلات نصفه نیمه که میکنند جوابگوی کاهش آلودکی هوا و کاهش چرخش ویروس هست آیا بهتر نیست کلا آذر ماه رو از قبل تعطیل کنه و زمان شروع مدارس رو زودتر شروع کنه که آذر ما جنجالی که هر ساله برای اولیا و مدارس دردس ساز هست، بخاطر تعطیلات بی برنامه و اعلام دقیقه نودی که کار والدین شاغل رو سخت تر میکنه و برنامه هاشون رو به هم میریزه و هزینه اضافه برای اونها درست میکنه
مثل روز روش بود آذر ماه به دلیل سرما، ویروس ، آلودگی هوا، جنگ ممکنه تعطیل بشه چرا از قبل پیش بینی نکردند حداقل ۱ ماه زودتر مدارس باز میشد و آذرماه کلا ۱ ماه با برنامه از قبل تعطیل اعلام میشد چرا برای وقت و هزینه مردم ارزش قائل نیستند چرا هزینه و خسارت ناشی از بی برنامگی آموزش و پزپرش باید بیفته گردن اولیا و خودش خسارات رو متقبل نباشه
به نظر من از فروروردین باید برن مدرسه تا اول آذر اون سه ماه تعطیلی مدارس بیفته زمستون اینجوری بچه ها ...
اخه سه ماه تابستون گرما بیداد میکنه،قطعی برق و آب هم که داریم!!اگر مدارس از نیمه ی شهریور شروع بشه و تعطیلات نوروز به جای 16 یا 17 روز بشه نهایتا 4 روز،این مشکلات پیش نمیاد،اونوقت میشه آذر ماه رو تعطیل کرد و بچه ها از درس جا نمی مونن!!! اوج آلودگی هوا و بیماری آذر ماه هست
دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
تابستون هم مدرسه قابل استفاده نیستاز یه طرف بی برقی از طرفی بی آبی
تابستون تنها راه حل نیست که شما دارین میگین تابستون نمیشه باید هر چی هست با برنامه باشه بی برنامگی بدترین بی احترامی هست که دارن میکنن تا ساعت ۱۱ منتظر باشین که اعلام بشه مدرسه هست یا نه؟
تو آموزش و پرورش چیزی که اهمیت نداره دانش آموز و یادگیریهشعور پیش بینی و تصمیم گیری ندارن
اتفاقا به یادگیری اهمیت میدن،هرسال کتابها رو سنگین تر و سخت تر میکنن و پوست بچه ها و خانواده هارو می کنن،کنکور و سختتر و سختتر میکنن،کلی نخبه و مدال طلای المپیاد تحویل کشورای خارجی و کلی تحصیلکرده بیکار تحویل کشور خودمون میدن،اما برای روح و روان و اعصاب دانش آموز و والدین و سلامت جسمشان ارزش قائل نیستن!!!
دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
انگار تازه از اروپا صاف اومدی تو نی نی سایتکجای اینجا درست و رو حسابه که مدرسه اش باشه
بخاطر کم توقعی مردم هست و اگه کسی خواستارش باشه بقیه بهش توهین میکنن که دیگه خواستار چنین چیزی نباشه و مثل بقیه ساکت باشه و سوال میشه که چرا نراحت هم میشند که حقمون رو نباید بخایم نگین