پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚خوشبختی، رضایت درونی از خود و مسیری هست که خودت برای زندگیت ساختی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسرکم... برای تویی مینویسم که شدی سهمی از سرنوشتم. برای تویی که شدی رفیق روزهای درمانگاه و کشیک شبهای بیمارستانم. شدی پایه ی درس خواندن و امتحان هایم. ممنونم که اینقدر قوی هستی و نمیذاری کم بیارم. تو دکتر کوچولوی مامانی💙
امام رضا با هیچکس قهر نمیکنه عزیزمولی شنیدم نذر ۸ شیشه گلاب برای همهچی جوابه
گلم هشت شبشه گلاب بعد چیکارش کنیم ؟
سلام لطف میکنین به نیت حاجت هام صلوات بفرستید و ممنون میشم بهم خبر بدین منم به نیت شما صلوات میفرستم و سوره مبارک حمد میخونم .دوستتون دارم نی نی سایتی های مهربون
امام رضا دلم به شدت گرفته خودت از دردام خبرداری کمکم کن آقا جانم
سلام لطف میکنین به نیت حاجت هام صلوات بفرستید و ممنون میشم بهم خبر بدین منم به نیت شما صلوات میفرستم و سوره مبارک حمد میخونم .دوستتون دارم نی نی سایتی های مهربون
میگی یا امام رضا نذر ۸ شیشه گلاب میکنم فلان کارم ب خوبی انجام بشه وقتی کارت اوکی شد گلاب هارو میبری حرم و اونجا تقدیم میکنی من خودم جواب گرفتم و هر وقت برم باید نذرمو بدم
میگی یا امام رضا نذر ۸ شیشه گلاب میکنم فلان کارم ب خوبی انجام بشه وقتی کارت اوکی شد گلاب هارو میبری ...
ممنون دوست عزیز ..من هیچوقت قسمت نشده برم زیلرتشون