2777
2789

یعنی خدا ما ایرانیارو ول کرده تفرین کی برد که دامن گیرمون شده که اینقدر داریم عڌاب میکشیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دقیقا یادمه پنج سال پیش رادیو گوش میدادم میگفتن تا۵ سال دیگه بحران شدید اب میش میاد . بعد الان واسم جالبه اینا ۵ سااااال میدونستن و دس رو دس گذاشتن. همینطور بی برنامه

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

[QUOTE=402442458]من دقیقا یادمه پنج سال پیش رادیو گوش میدادم میگفتن تا۵ سال دیگه بحران شدید اب میش میاد . بعد الان وا ...[/QUمن تعجیم همه جا برف و بارون میاد به حز ایران حای عربستان هم میاد