اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونم
میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد و یه صلوات بخونین ؟
الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام
فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست
نمیدونم چه تاثیری باید داشته باشه ولی یبار تو اینستا دیدم یه روحانی میگفت اگه هر شب بخونی از شر و چشم زخم و اتفاقات بد در امان میمونی منم از اون موقع هر شب میخونم با آیت الکرسی
من پیامت رو زیاد دیدم تو تاپیکهای مختلف و خیلی برات دعا کردم عزیزم اگر دوست داری، چله زیارت عاشورای ...
ممنونم مهربونم من شرمندم اگر باعث ازار شدم
تاپیک میزنم کسی شرکت نمیکنه
راستش توانایی گرفتنشو ندارم
عزیزم برات حمد و صلوات خوندم
التماس دعا دارم با قلب پاکت
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست
خب گلی، میتونی نائب بگیری اون برات بخونه چون دعاش طولانیه درک میکنم سخته خوندش شما حتی چله خود زیار ...
ممنونم عزیزم از پیشنهادت التماس دعا
1
5
10
15
20
25
30
35
40