2777
2789

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونم

میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد و یه صلوات بخونین ؟

الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چه تاثیری باید داشته باشه ولی یبار تو اینستا دیدم یه روحانی میگفت اگه هر شب بخونی از شر و چشم زخم و اتفاقات بد در امان میمونی منم از اون موقع هر شب میخونم با آیت الکرسی

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونممیشه به نیت ...

من پیامت رو زیاد دیدم تو تاپیکهای مختلف و خیلی برات دعا کردم 

عزیزم اگر دوست داری، چله زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بخون. خیلی حاجت میده 

برای منم دعا کن خیلی کارم گره تو گره تو شده ... خیلی وقته منتظرم ... 

من پیامت رو زیاد دیدم تو تاپیکهای مختلف و خیلی برات دعا کردم عزیزم اگر دوست داری، چله زیارت عاشورای ...

ممنونم مهربونم من شرمندم اگر باعث ازار شدم 

تاپیک میزنم کسی شرکت نمیکنه

راستش توانایی گرفتنشو ندارم 

عزیزم برات حمد و صلوات خوندم

التماس دعا دارم با قلب پاکت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

به نیت شما حمد و صلواتو به نیت اسی 4 قل میخونم

خیر ببینی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم مهربونم من شرمندم اگر باعث ازار شدم تاپیک میزنم کسی شرکت نمیکنهراستش توانایی گرفتنشو ندارم عز ...

خب گلی، میتونی نائب بگیری 

اون برات بخونه 

چون دعاش طولانیه درک می‌کنم سخته خوندش 

شما حتی چله خود زیارت عاشورا هم برداری خیلی خوبه... 

ممنونم مهربونم من شرمندم اگر باعث ازار شدم تاپیک میزنم کسی شرکت نمیکنهراستش توانایی گرفتنشو ندارم عز ...

نه گلم دشمنت شرمنده چه آزاری 

خیلی هم ممنونم ازت واقعا 

راستی یک دعایی تحت عنوان دعای چهل گندم هست، اونم سرچ کن بخونش 

من فقط شنیدم که بهتره اولین پنجشنبه ای که ماه نو دراومده بخونی 

خب گلی، میتونی نائب بگیری اون برات بخونه چون دعاش طولانیه درک می‌کنم سخته خوندش شما حتی چله خود زیار ...

ممنونم عزیزم از پیشنهادت التماس دعا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40