من صورتم کاملا طبیعی هست تابه حال هیچ عمل زیبایی انجام ندادم، حتی هییییچ آرایشی نمیکنم چون واقعا نیازی به آرایش ندارم و فوق العاده زیباست همه اجزای صورتم. * عزیزانم ببخشید ازخودم تعریف میکنم ولی حقیقته* اما حالا به خاطر شغلی که دارم گفتند باید فیلر چانه بزنم. ولی دوست ندارم به صورتم دست بزنم از یک طرف هم نمیخوام کارم را از دست بدم.
اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونم
میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد و یه صلوات بخونین ؟
الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام
فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /