2777
2789
عنوان

به خاطر شغلم مجبورم فیلرچانه بزنم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 47 پست
دقیقا من هم دوست ندارم تغییری در چهره ام ایجاد بشه. ولی خب یه جورایی اینجا مجبورم. چندین بار گریمور ...

خوب اشکال نداره دیگه انجام بده موفق باشی دعا کن منم بتونم یک روزی بازیگر شم یکی از شغل های مورد علاقمه:)

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب اشکال نداره دیگه انجام بده موفق باشی دعا کن منم بتونم یک روزی بازیگر شم یکی از شغل های مورد علاق ...

عزیزم‌انشاالله روزی به خواسته ات برسی. هم خیلی سخته هم خیلی شیرین. تا میتونی تلاش کن خسته نشو ادامه بده😍😍😍

عزیزم‌انشاالله روزی به خواسته ات برسی. هم خیلی سخته هم خیلی شیرین. تا میتونی تلاش کن خسته نشو ادامه ...

مرسی قشنگم فعلا که پشت کنکور برا یک رشته دیگه ان شاالله همزمان‌ با دانشگاه میخوام پیش برم...

عزیزم چ فیلمیه سینمایی منم ببینممش بعد

فیلم خانگی هست عزیز. 

متاسفانه اسمش را نمیتونم بگم. چون نمیخوام اینجا کسی من را بشناسه. اینجا تنها جایی هست که بدون اینکه کسی من را بشناسه میتونم راحت حرف بزنم‌. 🥰😘

موفق باشی مهربان. چه بازیگر بشی چه نشی الهی خوشبخت و در آسایش و آرامش باشی همیشه❤❤

وای چقدر مهربونی تو مرسی قشنگ بدرخشی همیشه ❤

عزیزم مهربانم‌. من کاری به حرفی که به من زدی ندارم. ولی سعی کن یه کوچولو مهربون تر حرف بزنی که خدای ...

قربونت برم من حرف بدی نزدم 

جهت شوخی این حرفو زدم ناراحت نشو🌸

قربونت برم من حرف بدی نزدم جهت شوخی این حرفو زدم ناراحت نشو🌸

نه عزیز من اصلااااا ناراحت نشدم. خیلی خیلی خسته ام چند شبه نخوابیدم اتفاقا با حرفت خنده اومد رو لبم. پیش خودم گفتم شاید این شوخی را با کسی دیگه بکنی ناراحت بشه. قربانت😍

شغلت پتو تا کردنه؟

🤣🤣🤣🤣

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!