2777
2789
عنوان

جوونیم گذشت

161 بازدید | 14 پست

‏همه فکر میکنن تنها مشکل من ازدواج نکردنه.

ولی مشکل من بی پولیه. 

مشکل من اینه که جوونیم رفت ولی سفرای کمی رفتم،

خوشیای کمی داشتم،

لباسای کمی گرفتم، جاهی کمی رو دیدم، از هرچی که دوست داشتم میزان خیلی خیلی کمش مال من بود، چه میشه کرد ☹💔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم نه ازدواج کردم نه از زندگیم لذت بردم

حتی ارامش نداشتم

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

درس خوندم تا تهش و رفتم سر کار

خیلی چیزا دست ما نیست. مثلا من سالها با وجدان کار کردم، تا جایی که توانم بود به مشتریها کمک کردم. هیچ کس به اندازه خودم نمیدونه که من چه کارهایی بیش از حد توانم انجام دادم ولی مسئولین بالا دستم هیچ وقت نخواستن ارتقا بگیرم چون مثل حمال براشون کار میکردم و حقوقم از همه کمتر بود. ولی معتقدم خدای بالاسرم همه اینها رو دیده و اون دعای خیری که کسی در حقم بکنه برای زندگیم کافیه. در حد توانم هم به تفریحاتم میرسم. چه فرقی میکنه ماشینم ایرانی باشه یا خارجی، خونه ام ۱۰۰ متر باشه یا ۵۰۰ متر. من باید از داشته هام لذت ببرم منکر این نیستم که کیفیت زندگی آدم تغییر میکنه برای تغییرش هم تلاش میکنم ولی جدیدا از وقتی چهل  رو رد کردم احساس میکنم باید از لحظه لذت ببرم.... انسان آرزوهای دراز زیاد داره وممکنه به همشون نرسه ولی لحظه حال رو نباید با افسوس به گذشته و نگرانی از اینده از دست داد. خدای بزرگ من در آینده هم دستم را خواهد گرفت.