ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
دکتر که بردم دو بارم بردمتب ش قطع نمیشه..بچه ی شما چند روز تب داشت؟؟
۴ الی ۵ روز
سرم زدیم بهتر شد
روز دست پاهاش سرد بود ولی تب داشت پیشونیش
شب ها کلا داغ بود
خودمم که رو موت شدم دیروز سرم زدم بهتر شدم
تبش رو کنترل کنید و داروها کامل بدین بخوره
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
پیشونیش رو هم با دست خیس خنک کن دست کن تو آب گرم یواش بکش رو پیشونیش کمی موهاش خیس کن
چند سالشه؟