2777
2789
تابلو فرش ترک ؟ شما اطلاعی ازش داری لطفا بهم بگوشنیدم ون یکاد میفروشن. تابلو فرش ون یکاد

از چی اطلاع داریم؟ سوال ت رو بپرس اگر بدونم جواب میدم 

طرح هم بستگی به شهرتون داره، ون یکاد و آیت الکرسی بیشتر توو اکثر شهرها خصوصا مذهبی و کوچیک استقبال میشه و در کل فروش خوبی داره، اما شهرهای بزرگ تر و بازار کلی تر طرح های طبیعت مناسب تره

شما اول خریدارش رو پیدا کن خودش بهت میگه چه طرحی ببافی

یک دستگاه داره متناسب یا قالی که میخوای ببافی مثلا دستگاه قالی مخصوص قالی شش متری یک آدم میاد چله دو ...

من تازه میخام شروع کنم . از تابلو فرش .ممنون از  توضیحات ....

اگر در مورد اونم میدونی لطفا بگو بهم

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تازه میخام شروع کنم . از تابلو فرش .ممنون از توضیحات ....اگر در مورد اونم میدونی لطفا بگو بهم

نه اونو نمیدونم برای شروع باید از شاگردی شروع کنی یا همین تابلو فرش کوچک که  یه کم خراب شد یا هرچی شد بتونی درست کنی

انشالا دستت طلا 

از چی اطلاع داریم؟ سوال ت رو بپرس اگر بدونم جواب میدم طرح هم بستگی به شهرتون داره، ون یکاد و آیت الک ...

تابلو فرش ترک چی هست ؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
نه اونو نمیدونم برای شروع باید از شاگردی شروع کنی یا همین تابلو فرش کوچک که یه کم خراب شد یا هرچی ش ...

ممنون عشقم .بله باید با تابلو فرش ساده شروع کنم

ولی به نظرم اگر قصدت قالی بافی هست که قالی بزرگ‌ببافی از الان برو. شاگرد قالیبافی بشو  

چون بحث تابلو با قالی فرق هایی داره 

یهو می بینی یک ماه یاد گرفتی راحت تنهایی می بافی 

ولی به نظرم اگر قصدت قالی بافی هست که قالی بزرگ‌ببافی از الان برو. شاگرد قالیبافی بشو چون بحث تابلو ...

قالی سختتره .زمان زیادی نیازع برای تموم کردنش.

اگر خوب باشه درامدش میخوام کلاس برم

اون دوستمون گف مامانش میبافه جفتی ۸۰ تومن .متراژشم اگر میگف خوب میشد

قالی سختتره .زمان زیادی نیازع برای تموم کردنش.اگر خوب باشه درامدش میخوام کلاس برماون دوستمون گف ماما ...

اره مثلا میگی این قالی رو تو زمستون که روزها فلان ساعته روزی پنج ردیف می بافم یا ده ردیف تو تابستون می بافم پس سه ماهه تموم میشه 

گاهی میگی دونقشه اخرو شاگرد میگیرم یک هفته ای تمومه 

قالی های سه متری و اینا که دوماه سه ماه تموم میشن 

اره مثلا میگی این قالی رو تو زمستون که روزها فلان ساعته روزی پنج ردیف می بافم یا ده ردیف تو تابستون ...

گفت ۱۰ متری ۸۰ تومن 😐 

یک جفت

گفت ۱۰ متری ۸۰ تومن 😐 یک جفت

یعنی دونه ای چهل؟ 

شاید👌  من قیمت رو نمیدونم 

ولی میدونم بالاست 

حالا ببین چقد باید زمان بذاری تا بفهمی میخوای این درامد رو‌ یا نه 

مثلا اگه هشت ماه بکشه ماهی ده تومن میفته 

کمتر باشه بیشتر 

یعنی دونه ای چهل؟ شاید👌 من قیمت رو نمیدونم ولی میدونم بالاست حالا ببین چقد باید زمان بذاری تا بفهم ...

گف زندایی ۳جفت میبافه 

یکسال طول میکشه

اره حق با توئ 

یک جایی هست نمیدونم جهاد هست یا اداره هست چی هست واسن قالی بافیه زنگ بزن بپرس همشو که ازکجاشروع کنی ...

اره فنی حرفه ای هست .

یه شماره هم تو نت دیدم .

حتما زنگ میزنم.مرسی عزیزم