2777
2789

من مامانم میبافه 

بستگی داره مال ما از اون بزرگاس 

الان جفت اونا اگه خیلی خوب باشه ۸۵ میلیونه

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک زیاد زدی بابتش 

سوالی چیزی داشتی بپرس از مامانم بپرسم جوابتو بدم ما اطرافمون تقریبا همه میبافن

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

تاپیک زیاد زدی بابتش سوالی چیزی داشتی بپرس از مامانم بپرسم جوابتو بدم ما اطرافمون تقریبا همه میبافن

مامانت حرفه ای بلده ؟ واسه تابلو فرش چقدر میدن ؟

مامانت اون قالی رو چند وقته بافته ؟ چند متره ؟

کدوم استان هستین

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
دیدم اطرافیان انجام دادن

قالی میبافن یا تابلو فرش

میشه چیزایی که دیدی بهم بگی لدفا

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
مامانت حرفه ای بلده ؟ واسه تابلو فرش چقدر میدن ؟مامانت اون قالی رو چند وقته بافته ؟ چند متره ؟کدوم ا ...

اره از بچگی کارش همین بوده و غیر قالی بقیه چیزای شبیه اینم بافته 

تابلو خبر ندارم اون کوچیکه خیلی زیاد اینجا ها کسی اونو نمیبافه سود آنچنانی ندارع 

مامانم چون یکم پیر شده همون یه جفت رو یه سال طول می‌کشه ولی زن داییم اینا تقریبا ۳جفت اینا میبافن تو یه سال 

مترشو من نمی‌دونم چون ما به ترکی میگیم اون ارشی 😭😂ولی فک کنم همون میشه ۱۰متری 

تبریز

مامانت حرفه ای بلده ؟ واسه تابلو فرش چقدر میدن ؟مامانت اون قالی رو چند وقته بافته ؟ چند متره ؟کدوم ا ...

ببین قالی دیگه باید ریز درشتشو بلد باشی 

باید ریشه بزنی نقشه خونی بلد باشی پود بلد باشی 

اسون بخوای باید بری گلیم بافی که درامدشم خیلی کمتره 

قالی رو میتونی زود یادبگیری وام هم روش میدن 

و از سه متری داره تا شش متری و نه متری و دوازده  متری

دوازده متری طول میکشه تموم شه شاید یک سالم طول بکشه همش بستگی به خودت داره میتونی بشینی هرروز مرتب ببافی برنامه بریزی مثلا نه ماهه تمومش کنی میتونی شاگرد بگیری اخراشو 

میتونی شش متری بزنی نقشه ها هم آسون و سخت داره 

یک دستگاه داره 

متناسب یا قالی که میخوای ببافی مثلا دستگاه قالی مخصوص قالی شش متری 

یک آدم میاد چله دوانی میکنه

میری رنگ و نقشه میگیری میاری شروع میکنی اولاش تا چند ردیف ساده بافی هست عین قالی که توخونه زیرپامونه دقت کن حاشیه اش ساده هست مثلا پنج ردیف کرم چندردیف سرمه ای همین بعدا کم کم نقشه اصلی شروع میشه و به نصفه که رسیدی باز همون نقشه رو برعکس میری بالا 

اخرش متر میکنن از ردیف اول تا  وسط قالی اگه مثلا یک متر و نیم هست اون نصفه هم بلید یک و نیم باشه کم و زیاد باشه  ارزونتر ازت میخرن معلوم میشه بلد نیودی ببافی دقت نکردی کم گذاشتی 

درآمد تابلو فرش خصوصا تابلو فرش ترک بیشتر از فالی بزرگ ه، اون قالی بزرگا نمیصرفه اصلا مگر اینکه واقع ...

تابلو فرش ترک ؟ شما اطلاعی ازش داری لطفا بهم بگو

شنیدم ون یکاد میفروشن. تابلو فرش ون یکاد