2777
2789
عنوان

عمم به بابام گفته بچتو بزن

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 44 پست
دمت گرم ولی من میترسم باهاش بدرفتاری کنم یا پیام بدم بهش بدتر برن رو مخ بابام چون بابام هر شب اونجاس

خب دیگه ۱۸سال سن کمی باباتوبترسون تهدیدش کن فقط بگوخواهرتومیگیرم تیکه تیکه اش میکنم نترس باهم خواهرش تهدیدکن های ازابروشون میترسن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۱۸ اره

تو سن خیلی حساسی هستی ،خیلی مواظب رفتارت باش اگه اوناهم بدن تو خیلی باسیاست رفتار کن چون بعدش بزرگتر که بشی همش حس شرمندگی میخوای داشته باشی بگی اصلا ارزش این رو نداشت بخوای باادمهای بیخود بحث کنی بازهم خودت میدونی 

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
منم شرایطم مثل شما بوده خدا لعنتشون کنه الهی

برامنوکه خداهمچین زده شون خداخودش همچینوقشنگ میچینه بابای من دیگه حدودا ۷ساله قهره باخواهرومادرش ولی خب زندگی ندارن که همشون بدبخت وخیانت کردن بهم

نه بابابعضی پدرهاروانشناس وبه یه ورشون نمیگرن یعنی نصفی ادمهاخودشون فک میکنن علامه دهرهستن

من سندروم کلاین فلتر هم دارم علاوه بر tS بودنم ولی بازم نمیتونه بزاره جوری که میخوام زندگی کنم 

با اینکه ۱۰۰ درصد میدونه نمیتونم تغیر کنم

خب دیگه ۱۸سال سن کمی باباتوبترسون تهدیدش کن فقط بگوخواهرتومیگیرم تیکه تیکه اش میکنم نترس باهم خواهرش ...

من اصن نمیتونم تهدیدشون کنم و این کارارو کنم خیلی روحیم ضعیفه ولی میتونم تو پیام قشنگ بر.ینم به سرتا پاش اما تو روش نه

من اصن نمیتونم تهدیدشون کنم و این کارارو کنم خیلی روحیم ضعیفه ولی میتونم تو پیام قشنگ بر.ینم به سرتا ...

عزیزم‌منم همینجوریم خیلی حساس هستم‌خیلی به وقتشم خوب بلدم جیغ ودادبکنم ازوقتی هم ازدواج کردم شوهرم هی میگفت نترس من پشتتم من پشتمم

تو سن خیلی حساسی هستی ،خیلی مواظب رفتارت باش اگه اوناهم بدن تو خیلی باسیاست رفتار کن چون بعدش بزرگتر ...

درسته عزیزم 

ولی این بار اولش نیست هربار پشت سرم با بابام حرف میزنه بابامم شیر میشه میاد منو میزنه

عزیزم‌منم همینجوریم خیلی حساس هستم‌خیلی به وقتشم خوب بلدم جیغ ودادبکنم ازوقتی هم ازدواج کردم شوهرم ه ...

میدونم باید از حقم دفاع کنم ولی این در صورتی ممکنه که بابام پشتم میبود

بابام پشتم نیست بعدم من بزور میتونم تو جمع حرف بزنم چطوری تهدید کنم

بنظرم با پدرت باسیاست خیلی نزدیک شو جوری که خیلی خوب بشه باهات وپشتت باشه

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.