2777
2789
عنوان

عمم به بابام گفته بچتو بزن

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 44 پست
اخه من صدسال یبار از خونه بیرون نمیرم یا کار زشتی نکردم که میگه ابروشونو بردم 😂😂خودشم منو دیر به د ...

ما خودمون تنها نشکلی که تو زندگی داشتیم حضور عمم بود چندوقت یکبار با حرفاش و دروغ هاش اتیش مینداخت تو زندگیمون تا یک ماه خونه جهنم میشد خدا لعنتت کنه انشاالله

سلام بده اما بعدش بی محلی کن ،سلام ندی بهونه دستش میدی میگه بی ادبه بچه ات اما سلام رو خیلی سرد بده ...

دوست دارم برم جلو روش بهش بگم بجای کوه خوریه بقیه وزنتو کم کن نمیخواد از من ایراد بگیری 😂😂اخرم اینو بهش میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول به پدرت حالی کن یه عمربابام سرعمه هام مامانمواذیت کردش ۱۶سالم شدش که بابابام بحثم شدش گفتم میرم درخونه ننه ات بااجرشیشه هاشومیارم پایین میدونن وقتی سگ میشم سگم سگ بعدم ریدم به عمه ام زنگ زدم جدوابادش وابادکردم همچین خوب شدن

چه پرو به اون چه 

بنظرم با پدرت صحبت کن اول قانعش کن 

نذار کسی دخالت کنه تو زندگیت تو ظاهرت تو عقایدت  به هیچ وجه اجازه نده

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم بهتون) کاربرسال ۹۷ هستم که الکی الکی ترکیدم😒

تر.ن س هستی یا نیستی مهم اینه که تو یه انسانی آره بهش پیام بده که پاشو از گلیمش درازتر نکنه

من اینو اصن دیر به دیر میبینم میترسم پیام بدم بره رو مخ بابام منو که نمیبینه بابامو عصبی میکنه💔

من اینو اصن دیر به دیر میبینم میترسم پیام بدم بره رو مخ بابام منو که نمیبینه بابامو عصبی میکنه💔

بابات باید شرایطت درک کنه بنظر یک روانشناس باید با پدرت صحبت کنه پدر همراهت بشه هیچ خری نمیتونه زر مفت بزنه

عزیزم اول به پدرت حالی کن یه عمربابام سرعمه هام مامانمواذیت کردش ۱۶سالم شدش که بابابام بحثم شدش گفتم ...

دمت گرم 

ولی من میترسم باهاش بدرفتاری کنم یا پیام بدم بهش بدتر برن رو مخ بابام چون بابام هر شب اونجاس

درود ب شرفت

خیلی مامان منوعذاب دادن خیلی همیشه میگن دختر حسین بده اینواون خبرشومیارن میگم اخه من به خودشون رفتم پاچه ورمالیدم پاش بیفته ابروبرام مهم نیس ایناهمچین کردن بابام جلوروم مامانمومیزدش عمه ام دستهایه منوگرفته بودش میگفت نکن تابابات مامانتوبکشه کوچیک بودم ۸سالم بودش الان که ۲۷سالمه چیطی بگن پاره شون میکنممممم

بابات باید شرایطت درک کنه بنظر یک روانشناس باید با پدرت صحبت کنه پدر همراهت بشه هیچ خری نمیتونه زر م ...

نه بابابعضی پدرهاروانشناس وبه یه ورشون نمیگرن یعنی نصفی ادمهاخودشون فک میکنن علامه دهرهستن