2777
2789

بیست سالمه یک ساله عقد کردم 

من شوهرم یک ماه بیکار شده بود تازه بعد از یکماه داره 

فردا میره سرکار بعد من شوهرم که پول میزنه واسم فقط یک تومن میزنه چون دانشجو هستم خرج دانشگاهم میشه 

بعد من ناخن هم کاشتم مامانم میگه گوه میخوری میری پول ها رو الکی حروم می‌کنی و اینا 

بعد بعضی وقتا خودش میگه برو لیزر و اینا نفهمیدم آخرش تکلیفش چیه میگه من ندیدم شوهرت یه بار پول زد واست تو بری یک وسیله یک جهیزیه ات رو بخری 

یا اینکه بدی به من که بذارم روی پول های خودم واست وسیله بخرم!!!! تابستون گیر داده بود می‌گفت درس و دانشگاه رو ول کن برو سرکار قسط وام ازدواجتو بده !!! 

که شوهرم گفت حق نداری بری سرکار برو درستو بخون 

نمی‌دونم چیکار کنم 

امکان اینکه زودتر برم سر خونه زندگیم رو ندارم 

خودشون منو شوهر دادن خودشونم باید دردسراشو بخوان

خوب پول میزنه به مامانت نگو . برو ی تیکه طلا بخر یا جهیزیه

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پولی که همسرت بهت میده رو اگه بخوای خرج جهزیه کنه ممکنه فردا روز بگه برای خودت خرج نمیکردی و تو زندگی هم بهت پولی نمیده بعدا 

جدای از اون یک تومن برای جهیزیه اونقدری نیست که مادرتون اینطور چرتکه گرفتن دستشون و حساب وکتاب میکنن وتوقع دارن 

در حد توانشون جهیزیه بدن نه بیشتر 

درست رو هم بخون 

به من ربطی نداره میخواست منو شوهر نده

مگه شوهرتو دوست نداری ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏