2777
2789

من به فیلم بازی معروفم الان سریال های ایرانی رو اماده کردم اگه دوست داشتین فیلم هاشم اماده میکنم 

اگه وایب قدیمی دوست دارین /شبکه مخفی زنان.شهرزاد.خاتون.رهایم کن.جیران

اگه رمان طوری ابکی دوست دارین/همگناه.بی گناه. مانکن. قطب شمال 

اگه جنایی دوست دارین /خونسرد.برتا.گمشده.قورباغه.پوست شیر

اگه طنز دوست دارین/انتن.افتاب پرست.گلشیفته.سیاه چاله 

اگه درام و اجتماعی دوست دارین /ملکه گدایان.ممنوعه.درانتهای شب .

خورشیدم شده عسلی دور نگات.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همگناه آبکی بود؟!

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

یاغی رم بذار تو‌لیستت

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
رمانطور بود دیگه طرف عاشق عموش شده بودولی خیلی خوشم میومد ازش

همگناه مگه پرویز پرستویی بازی نکرده بود توش؟

کی عاشق عموش شده بود😐

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)