2777
2789
عنوان

خیلی میترسم ب نامزدم بگه

132 بازدید | 9 پست

من تو مجردی با کسی چند سال دوست بودم و خیلی همو دوست داشتیم اما حقیقت یک رفتارایی دیدم ازش که ترسیدم ادامه بدم مثلا به مامانم چشم داشت و به خانوما سن بالا گرایش داشت و خلاصه الکی گفتم مامانم گفته من نمیزارم بهم برسید و اینا و با کسی نامزد کردم و گفتم با کسی نبودم حالا میترسم یه وقت به نامزدم نگه

جدا ازین یه دفتر شکرگزاری هم داشتم اصن حواسم نبود کجا گذاشتمش توش همه چی نوشته بودم راجب اون پسره راجب یکی دیگه و قانون جذب و.... نوشته بودم خداروشکر فلانی جذبم شده و اینا و واقعن هم نتیجه می‌گرفتم خلاصه خیلی چرت و پرت نوشته بودم  بعد پسرعمم خوند همرو

ازش ی آتویی دارم قبلا خاستگاری کرده بود ازم قبول نمیکردم گفت اگه قبول نکنی بکارتت رو ازت میگیرم و فک نکنم سر همین به کسی بگه ولی بازم میترسم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه پسر عمه ی قرمساااقییی ..در ضمن بره بگه ؛عزیزم چیزی هست به نام دیوار حاشاااا ..بگو من ننوشتم ..داده ایحیش نوشته تا منو از چشم تو بندازه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ی استادی داشتیم توی دانشگاه ی بحثی داشتیم تقریبا شبیه موضوع شما ایشون گفتن تحت هیچ شرایطی نگید تو مجردی با کسی بودید یا ب کسی علاقه داشتید ،شمامجرد بودید و به کسی تعهدی نداشتید و گذشته تنها و تنها به خود شما مربوطه و لاغیر