2777
2789

اع وا تو رو خدا این حرف شما نزن دیگه.تو دیگه چرا .فعلا ک شما خوش خوش ونتون.تو حیفی شما باید باشین تا اینده رو حتما ببینید.

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درکتون می کنم.همه تو همین مملکت زندگی می کنیم.بیشتریامون افسردگی و حس کرخت بودن داریم.

نمونه ش خود من.

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

اع وا تو رو خدا این حرف شما نزن دیگه.تو دیگه چرا .فعلا ک شما خوش خوش ونتون.تو حیفی شما باید باشین تا ...

نه عزیزم اعتماد ب نفس تو از دست نده قطعا اینده درخشانی در انتظار شماست

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

اع وا تو رو خدا این حرف شما نزن دیگه.تو دیگه چرا .فعلا ک شما خوش خوش ونتون.تو حیفی شما باید باشین تا ...

خوش خوشون؟ 😂😂دختر۱۸ساله ای که خرج یه خانواده بده مث سگ صبح تا شب کار کنه اخرشم هزارتومن گیرش نیاد چه خوش خوشونی داره؟