2777
2789
عنوان

پرمویی

| مشاهده متن کامل بحث + 30268 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت بابا ..من که گربه ام میتونه دس بگیره بره بالا خخخ

الکسیس سانچزه  بازیکن فوتباله   کاربیمو شوهرم ساخته اسم بازیکن محبوبشو بخوره تو سرش گذاشت نام کاربیم بنده خدا گفت بعداً خودت عوض کن حالا عوض نمیشه    حالا همه با هم یک صدا بگین الکسیس سانچز الکسیس سانچز هوراااا 
شما بین سینه هاتم مو ضخیم داری؟؟  من بیشتر ناراحتیم سینه هامه عصابمو خورد میکنه

آره دارم.با اپلیدی که میزنم نازک درمیاد ولی با ژیلت بزنم خیلی ضخیمه حتی رو شکمم هم دارم من ازدواجم کردم هنوز خوب نشده یعنی تا لیزر نکنی هست فقط صورت و چانه و گردنم و لیزر کردم و راحتم.بقیه ی بدنم هم اگه با اپلیدی بزنم یا پودر موبر نازک درمیاد ولی با ژیلت بزنم ضخیمه.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
من با اپیلیدی بر میدارم بعضی اوقات.اونم بی صاحاب وقتی میاد زیر پوستیه.

اصلا اینکارو نکن اپیلیدی بدتر پرپشت و ضخیمشون میکنه

منصفانه تر این بود که هر کسی فقط  تاوان نفهمی خودش را میداد
خوش بحالت ک مو نداری من پاهم اذیتم میکنه بدتر از همه فوری در میاد 

اوناییم که موندارن از بی موییمینالن.رفیق داشتم باردار بود میگفت کاشکی بچم پر موبشه ن مث خودمون که همه از دم بورو بیموییم.

آره دارم.با اپلیدی که میزنم نازک درمیاد ولی با ژیلت بزنم خیلی ضخیمه حتی رو شکمم هم دارم من ازدواجم ک ...

من ازدواج نکردمم بخاطر همین مشکل هم اصن دلم نمیخاد ازدواج کنم...دوس ندارم شوهرم بهم بگه مث خرس پرمویی یا ایراد بگیره ازم   

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
خوش بحالت ک مو نداری من پاهم اذیتم میکنه بدتر از همه فوری در میاد 

بد نیست اگه اونجا هم سبز نمیکرد دیگه چی ميشد خخح

الکسیس سانچزه  بازیکن فوتباله   کاربیمو شوهرم ساخته اسم بازیکن محبوبشو بخوره تو سرش گذاشت نام کاربیم بنده خدا گفت بعداً خودت عوض کن حالا عوض نمیشه    حالا همه با هم یک صدا بگین الکسیس سانچز الکسیس سانچز هوراااا 
اوناییم که موندارن از بی موییمینالن.رفیق داشتم باردار بود میگفت کاشکی بچم پر موبشه ن مث خودمون که هم ...

والا حاضر بودم از بی مویی سرم کچل بود ولی بدنم اینجوری نبود خخخ

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
اصلا اینکارو نکن اپیلیدی بدتر پرپشت و ضخیمشون میکنه

بابا ی غلطی کردم مونده سر دستم به شوهرم گفتم برام اپیلیدی بخر.نزدیک یتومن داده اپیلیدی برا من.یبار بهشگفتم با اپبلیدی موها صورتم بد میاد گفت فقط خواستی اینو بخری بندازی گوشه کمد..

من با اپیلیدی بر میدارم بعضی اوقات.اونم بی صاحاب وقتی میاد زیر پوستیه.

منم دقیقا همین مشکل و داشتم یه بار کل بدنم و با بدبختی با اپلیدی زدم موهام نازک درمیومد ولی زیر پوستی بود و دوباره رو آوردم به ژیلت ولی از وقتی کیسه و سفیداب میکشم همه ی موهای زیر پوستیم و برده.میخوام دوباره اپلیدی کنم و بعدش با کیسه بکشم که زیر پوستی ها برن.دستام و همیشه اپلیدی میکنم،و الان چند وقته کیسه میکشم خیلی خوب جواب داده.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
منم دقیقا همین مشکل و داشتم یه بار کل بدنم و با بدبختی با اپلیدی زدم موهام نازک درمیومد ولی زیر پوست ...

لطفا واضع تر بگو.یعنی چیکار میکنی متوجه نشدم.وقتی زیر پوستیات در میاد کیسه میکشی باز دوباره اپیلیدی میکنی؟

بابا ی غلطی کردم مونده سر دستم به شوهرم گفتم برام اپیلیدی بخر.نزدیک یتومن داده اپیلیدی برا من.یبار ب ...

وسیله آشغالی خریدی حیف یه تومن کاش این پول رو داده بودی لیزر بهتر بود که

منصفانه تر این بود که هر کسی فقط  تاوان نفهمی خودش را میداد