خوشبحالت بابا ..من که گربه ام میتونه دس بگیره بره بالا خخخ
الکسیس سانچزه بازیکن فوتباله کاربیمو شوهرم ساخته اسم بازیکن محبوبشو بخوره تو سرش گذاشت نام کاربیم بنده خدا گفت بعداً خودت عوض کن حالا عوض نمیشه حالا همه با هم یک صدا بگین الکسیس سانچز الکسیس سانچز هوراااا
شما بین سینه هاتم مو ضخیم داری؟؟ من بیشتر ناراحتیم سینه هامه عصابمو خورد میکنه
آره دارم.با اپلیدی که میزنم نازک درمیاد ولی با ژیلت بزنم خیلی ضخیمه حتی رو شکمم هم دارم من ازدواجم کردم هنوز خوب نشده یعنی تا لیزر نکنی هست فقط صورت و چانه و گردنم و لیزر کردم و راحتم.بقیه ی بدنم هم اگه با اپلیدی بزنم یا پودر موبر نازک درمیاد ولی با ژیلت بزنم ضخیمه.
خوش بحالت ک مو نداری من پاهم اذیتم میکنه بدتر از همه فوری در میاد
بد نیست اگه اونجا هم سبز نمیکرد دیگه چی ميشد خخح
الکسیس سانچزه بازیکن فوتباله کاربیمو شوهرم ساخته اسم بازیکن محبوبشو بخوره تو سرش گذاشت نام کاربیم بنده خدا گفت بعداً خودت عوض کن حالا عوض نمیشه حالا همه با هم یک صدا بگین الکسیس سانچز الکسیس سانچز هوراااا
من با اپیلیدی بر میدارم بعضی اوقات.اونم بی صاحاب وقتی میاد زیر پوستیه.
منم دقیقا همین مشکل و داشتم یه بار کل بدنم و با بدبختی با اپلیدی زدم موهام نازک درمیومد ولی زیر پوستی بود و دوباره رو آوردم به ژیلت ولی از وقتی کیسه و سفیداب میکشم همه ی موهای زیر پوستیم و برده.میخوام دوباره اپلیدی کنم و بعدش با کیسه بکشم که زیر پوستی ها برن.دستام و همیشه اپلیدی میکنم،و الان چند وقته کیسه میکشم خیلی خوب جواب داده.