2777
2789
عنوان

پرمویی

| مشاهده متن کامل بحث + 30268 بازدید | 75 پست
بابا ی غلطی کردم مونده سر دستم به شوهرم گفتم برام اپیلیدی بخر.نزدیک یتومن داده اپیلیدی برا من.یبار ب ...

من دستم و همیشه با اپلیدی میزنم انصافا تارهاش نازک شده و یکی درمیون درمیاد از وقتی با کیسه هم میکشم مشکل موهای زیر پوستیم حل شده خدا رو شکر.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیزر ، من فقط قرص خوردم ولی از داروهار گیاهر استبادل نکردم،خیلر تاثیر داشت،بنظر من حتما ایزر کن

عزیزم شما هم قرص خوردی هم لیزر کردی؟ من مشکل هورمونی دارم ازمایش دادم میزان هورمون تستترونم بالا بود ولی مشکل تخمدان و تیروئید نداشتم سالم هستم. دکتر بم قرص داد ولی موهام کم رنگ شد و نازک جوری ک برای لیزر مناسب نبود ولی همش بالا میومد فقط رنگش سیاه نبود و کلفت وقتی قرص هارو ول کردم دوباره شد همون .میگن قرص موقتع منم مجردم نمیتونم همش قرص هورمونی بخورم چون ضرر داره همشون ضد بارداری هستن الانم میخوام برم لیزر کنم ولی قرص نخورم میترسم ولی بدون قرص این کارو کنم نکنه برگرده سریع بی فایده باشه با این اوضاع بی پولی

سلام من ۲۵ سالمه و خیلی پر مو هستم زیر گردن کنار گوشام ک دیگه شبیه ریش شده پایین نافم و حتی نواحی بیکینی روی رونها و ساق پاهام اوایل نازک بود ولی از وقتی ازدواج کردم تند تند میزنم الان وحشتناک شده و زبر و تییییز اعتماد بنفس ندارم موهای سرمم ریزش داره و تقریبا کم مو شده  حتی طوریم ک نمیتونم مایو بپوشم برم شنا چون کنار ناحیه کنار شورتم خیلی ضخیم شده موهاش دلم میخواد شب و روز گریه کنم خیلی از لحاظ روحی اذیتم مخصوصا مواقعی ک تویه یک جمع زنونه باشم حالا لااقل موهای سرم پرپشت میبود بازم، ولی همونم خجالت میکشم جلوی کسی بی روسری باشم کم مونده دیوونه شم

سلام من ۲۵ سالمه و خیلی پر مو هستم زیر گردن کنار گوشام ک دیگه شبیه ریش شده پایین نافم و حتی نواحی بی ...

ببین اول اینکه اصلا با تیغ نزن همیشه اپیلاسیون کن یا برو آرایشگاه یا خودت بزن من اینکارو کردم خییییلی تاثیر داشت واقعا همه خانوادمم میگن مخصوصا زیر بغلم خیلی خوب درمیاد البته به نسبت خودت خوب میشه ولی خی بهرحال بازم پرموییم ولی با این کار دیگه غیر عادی نیس پرمویی مون .. 4 .5 ماه هست قرص اسپیرونولاکتون میخورم دکتر تجویز کرده اونم واقعا تاثیر داشت ولی میگن بعد قطع قرص اثرش میره ولی اپیلاسیون واقعا خوبه من خیلی نتیجه گرفتم حتما امتحان کن 

خدایا آرامش بده به همه😍🙇

چ جالب همه کامنتاتو خوندم مثل من هسی.من ازدواج کردم از روزی ک ازدواج کردم تا الان همش با شوهرم بحث داریم بخاطر پرموییم.هزینشو دارم برم لیزر کل بدن ولی تو شیردهی هستم.بخدا خسته شدم از بس موم انداختم اپلیدی کردم 😪😪😪😪

من ازدواج نکردمم بخاطر همین مشکل هم اصن دلم نمیخاد ازدواج کنم...دوس ندارم شوهرم بهم بگه مث خرس پرموی ...

دقیقا

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙