2777
2789
عنوان

روزی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 35 پست
فقد یسوال کسایی که بچه نمیخوان اولین بار چی به نی نی سایت جذبشون کرد؟ اخه از اسمش هم مشخص نی نیسایته ...

نه عزیز این چه حرفیه..سوالت جالب بود😂

الان بیشتر از اینکه در مورد بچه‌داری باشه در مورد موضوعات دیگه ست

سوالی پیش بیاد میایم می‌پرسیم

البته من ضد بچه نیستم خانمی هم راهنمایی بخواد راهنمایی می‌کنم چون در مورد تربیت فرزند خیلی مطالعه داشتم و بچه ی مردم زیر دست منه اما دلم به حال کوچولو هایی میسوزه که پدر مادر بی فکر دارن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نمیگم رفاه مطلق . ولی یه زندگی استاندارد و آرامش حق هر بچه ای هست . اینکه بیاریم و حداقل ها رو از ...

قرار نیست رفاه کامل باشه اما در حدنیاز های یه نوزاد و اینده ش فراهم باشه..

بچه دار شدن بقیه به من ربطی نداره دوست دارن تو فقر بچه بیارن هر ایده ای هم دارن به خودشون مربوطه 

اما در مورد خودم خیلی فاکتور برای بچه اوردن داشتم و دارم یکیش شرایط مالی مناسب هست دومی روابط مناسب با شوهرم و رفتارهای همسرم و شرایط خانواده از نظر روحی و مسایل خانوادگی هست 

موارد دیگخ هم شرایط اجتماعی و امکانات هست 

دقیقا انقد بدم در طرز فکر خیلیا میادمثلا مادرشوهر عقب موندم میگه پدر مادر همین که لطف کردن بچه رو به ...

ادم وقتی واقعیت هارو می‌بینه خیلی اذیت میشه اما چه میشه کرد…امیدوارم حداقل نسل‌های بعدی یکم آگاه‌تر باشن

ظلمه بخدا انگار همین که شکم بچه ها را سیر کنند دیگه هیچ وظیفه ای ندارند واالا اون بچه به خواست خو ...

هیچ منتی نداره واقعا یه منطق دو دوتا چهارتاست

وقتی یکی رو بوجود میاری باید از پسش بربیای و تورم و وضعیت جامعه رو هم در نظر بگیری حالا جدیدا بهونه شون اینه که وقتی حامله شدیم اوضاع مالیمون خوب بود ولی چون وضعیت مملکت اینجوریه یهو فقر شدیم🥲😐ادم می‌مونه چی بگههه