2777
2789
عنوان

روزی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 35 پست

من فقط از اونایی حرصم میگیره ک کاملا آگاهانه با وجود وضع اقتصادی و خانوادگی داغون چند تا چند تا بچه میارن ولی یه سریا هستن ک بچه اول یا دومشون ناخواسته باردار شدن بالاخره هیچ روش جلوگیری صددرصد نیست به نظرم اینجور بچه هارو خدا روزیشونو میرسونه

اصلا من مدتیه واقعا از اینکه ما آدما داریم مدام تولید مثل میکنیم حالم بهم میخوره خودمم از خودم عصبان ...

باهات موافقم این دنیا چی هست که یکی دیگه را بیاریم و بدبختش کنیم خداروزی رسون درست ولی همون خدا ما انسان ها را ناطق افرید 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کاملا به روزی بچه معتقدم به نظر من اونایی که تمسخر می کنند بیشتر بی فکرنولی منظور این نیست که بش ...

بله درسته ولی بعضیا تعبیرشون از روزی نشستن تو خونه و هیچکاری نکردنه 

ندیدی که چه افکار وحشتناکی در مورد روزی دارن

طرف همسرش رو ویلچره نمی‌تونه کار کنه حامله میشه میگه خدا میرسونه..سر همین نداری بچه‌شون بعد ۵سال زجر کشیدن مرد…هزاران مورد دیدم

کآری نمیشه کردطرف برگشته به من میگه جلوگیری نکنم اگر خدا نخواد بچه دار نمیشم!!!! فک کن!آخه پس خدا وا ...

دلم به حال جامعه مون می‌سوزه حق با شماست نمیشه کاری کرد

ببین دقیقا چون بچم خیلی تو مسائل فهمیده و کنجکاو برخورد میکنه بیشتر ناراحت میشم منتقد خیلی از چیزها ...

فهم بیشتر رنج بیشتر به همراه داره…

براش کتابای فلسفی بخون و بگو تو این دنیا هر کسی رسالتی داره و هیچ موجودی بی دلیل بوجود نیومده…ایشالا که اینده‌ش عالی باشه

باهات موافقم این دنیا چی هست که یکی دیگه را بیاریم و بدبختش کنیم خداروزی رسون درست ولی همون خدا ما ا ...

دقیقا 

انقد بدم در طرز فکر خیلیا میاد

مثلا مادرشوهر عقب موندم میگه پدر مادر همین که لطف کردن بچه رو به سلامت دنیا آوردن و نزاشتن گرسنه بمونه خییییلی لطفه خیلی😐😐😐😐😐😐اونوقت چی خودش هفت تا بچه آورده شوهرم میگه به زور سالی یه دست لباس میخریدن برامون ب زور هاااا 

گفت کلی ام بابام کتکمون میزدو ازمون کار میکشید 

تازه تا همین چند وقت پیش شوهرمم انقد احمق بود می‌گفت پدر مادرم خدای منن 😂😂😂حتی جرات نمی‌کرد ب باباش بگه بالای چشمت ابروعه اما الان دیگه طرز فکرش عوض شده تو روی پدر مادرش میگه شما بمن ظلم کردید به همه بچه هاتون ظلم کردید شما گناهکارید شما وظیفه تون بوده برای ما رفاه فراهم کنید اما رفته ک هیچ فراهم نکردید ازمون کار کشیدید 

من فقط از اونایی حرصم میگیره ک کاملا آگاهانه با وجود وضع اقتصادی و خانوادگی داغون چند تا چند تا بچه ...

دقیقا….روش های جلوگیری خیلی مطمئن هستن وکسایی که صد درصد بچه نمی‌خوان باید دو روش رو باهم پیش بگیرن

دقیقا….روش های جلوگیری خیلی مطمئن هستن وکسایی که صد درصد بچه نمی‌خوان باید دو روش رو باهم پیش بگیرن

عزیزم کلا تو مغز ما فرو کردن باید تولید مثل کنیم باااااید

من یه چیزایی می‌دونم ک خیلیا نمی‌دونن

این دنیای ما توسط یع کسایی اداره میشه که تولید مثل کردن ما براشون سوده 

بعدا میفهمید همتون

دقیقا انقد بدم در طرز فکر خیلیا میادمثلا مادرشوهر عقب موندم میگه پدر مادر همین که لطف کردن بچه رو به ...

ظلمه بخدا انگار همین که شکم بچه ها  را سیر کنند  دیگه هیچ وظیفه ای  ندارند واالا اون بچه به خواست خودش نیومده که حالا ترو خشک کردن تو لطف درحقشون محسوب بشه من خودم بچه  دارم هرکاری براش کردم وظیفم بوده لطف نکردم 

مثل اینکه من بچه به دنیا بیارم بعد به خاطر اینکه وظیفه خودم ندونم که ازش مراقبت کنم برم بندازمش تو خیابون والا اون بچه به خواست من پدرو مادر اومد تو این دنیا پس وظیفه ی پدرو مادره که تامینش کنند نه که سرش هم منت بذارند و بگن ما لطف کردیم شما را بزرگ کردیم😏😒

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
فقد یسوال کسایی که بچه نمیخوان اولین بار چی به نی نی سایت جذبشون کرد؟ اخه از اسمش هم مشخص نی نیسایته ...

عزیزم نی نی سایت یه سایت خیلی معروفه تو گوگل یه سرچ بزنی درباره هر چیزی نی نی سایت بالا میاره خودت که میبینی حتی مردا و پسرا ام اینجا عضون سوالت خییییلی غیر منطقی بود

فقد یسوال کسایی که بچه نمیخوان اولین بار چی به نی نی سایت جذبشون کرد؟ اخه از اسمش هم مشخص نی نیسایته ...

من اولین بار سال ۸۹ یادم نیست چی سرچ کردم یکی از لینکهای گوگل نی نی سایت بود اومدم و موندگار شدم 

عزیزم کلا تو مغز ما فرو کردن باید تولید مثل کنیم بااااایدمن یه چیزایی می‌دونم ک خیلیا نمی‌دونناین دن ...

افرین دقیقا همینه متاسفانه چند نسل دیگه هم دارن به جهالت ادامه میدن