لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 29936 عنوان چرا اینقدر جنسیت بچه برام مهمه 231 بازدید | 35 پست دارم دیوونه میشم اصلا ارامش ندارم حالا هی همسرم میگه برو خداروشکر بچه بی زحمت خدا بهت داده هرچی باشه خوبه ولی من اصلا برام مهم نیس همش دنبال تستا خونگی ام زودتر بفهم چیه میدونم انسانی نیس بچه نعمت خداس ولی وقتی یه چی نداری دلت میخواد دیگه خصوصا خیلی رعایت رژیم وروز تخمک گذاری داشتم کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار 1404/09/05 | 17:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحرja عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 314 انشاالله سالم باشه دختر پسر فرق نداره دوست داری بچت چی باشه زین درد ، خون گریست سپهر و ستاره هم ☆★☆ خون گشت قلبِ لعل ، ودلِ سنگِ خاره هم ♡♥︎♡
mahtisa۷۷ عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 4521 پسرمیخوای یعنی.نن براخودم فرقی نداشتش ولی شوهرم چراااااااااا البته خب دوست داشتم چون دوتادختردارم ویه پسراینم پسر بشه ولی اینجوزی نبودش که شبیه شوهرم باشم مهم سلامتش بودش پسره اگردخترممیبودش فرقی نیمکردش اونقدری ماشاالله دخترهام اروم ومتینن حدنداره پسرم شیطون شیطون شیطون همه مون روخسته میکنه
sibbbb عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 5321 ببین حرف شوهرت باید با آب طلا نوشت اینو فقط کسایی مثل من درک میکنن
velvetvenom عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 2762 خب وقتی انقدر حساسی باید IVF کنی من جنسیت برام مهمه واسه همین دنبالش رفتم بخوام بچه دار شم انتقال میدم مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 29936 اولویتتون باید سالم و صالح بودن باشه اگه عاقل بودم ک قطعا همین بود دیوونه شدم کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 29936 حالا یکی هم که شوهرش آدمه، خودش نمیزاره! اخه جنسیت از مرد هس طبیعیه اون بگه فرقی نداره کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 29936 اشتباه میکنی میدونم ولی ی دختر دارم خودمم سه تا خواهریم هیچ پسری هیچ وقت اطرافمون نبوده کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 29936 دوست داری چی باشه نی نی؟ دختر دارم دوست دارم پسر بشه کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار