2777
2789
عنوان

چرا اینقدر جنسیت بچه برام مهمه

231 بازدید | 35 پست

دارم دیوونه میشم اصلا ارامش ندارم حالا هی همسرم میگه برو خداروشکر بچه بی زحمت خدا بهت داده هرچی باشه خوبه ولی من اصلا برام مهم نیس همش دنبال تستا خونگی ام زودتر بفهم چیه میدونم انسانی نیس  بچه نعمت خداس ولی وقتی یه چی نداری دلت میخواد دیگه خصوصا خیلی رعایت رژیم و‌روز تخمک گذاری  داشتم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمیخوای یعنی.نن براخودم فرقی نداشتش ولی شوهرم چراااااااااا البته خب دوست داشتم چون دوتادختردارم ویه پسراینم پسر بشه ولی اینجوزی نبودش که شبیه شوهرم باشم مهم سلامتش بودش پسره اگردخترم‌میبودش فرقی نیمکردش اونقدری ماشاالله دخترهام اروم ومتینن حدنداره پسرم شیطون شیطون شیطون همه مون روخسته میکنه

خب وقتی انقدر حساسی باید IVF کنی 

من جنسیت برام مهمه 

واسه همین دنبالش رفتم 

بخوام بچه دار شم انتقال میدم 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اولویتتون باید سالم و صالح بودن باشه

اگه عاقل بودم ک قطعا همین بود دیوونه شدم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

حالا یکی هم که شوهرش آدمه، خودش نمیزاره!

اخه جنسیت از مرد هس طبیعیه اون بگه فرقی نداره

اشتباه میکنی

میدونم ولی ی دختر دارم خودمم سه تا خواهریم هیچ پسری هیچ وقت اطرافمون نبوده

دوست داری چی باشه نی نی؟

دختر دارم دوست دارم پسر بشه