2777
2789
مگه کولی ها مال فیلم پیکی بلایندرز نبودن؟

نه، همه جا هستن.

مثلا کشور ما و بعضی کشورهای دیگه عشایر یا بادیه نشین دارن، هندوستان یه مناطقیش دوره گرد داشتن که از طبقه و کاست های پایین هند بودن، کارشون دوره گردی و بزن و برقص و آهنگری و...بوده و از این راه پول در میاوردن، یه جا نمیموندن. یه دوره ای شاه ایران برای مراسم ها و جشن ها و بزن و بکوب توی روستاها و کشاورزی و دامداری و...از شاه هند میخواد براش یسری آدم بفرسته. شاه هندم چند هزار نفر از اینا و یسری کشاورز میفرسته. کشاورزاشون یجا ساکن شدن و کارگری میکردن و...، اما اینا رو هر کار کردن یجا نموندن. خیلی هم بچه میارن و دزدی و...

اینا رو توی سرتاسر دولت ایران پراکنده کردن . بعدش یسریاشون کوچ کردن سمت کشورهای عربی، یسریا هم از راه قففاز و ترکیه رفتن سمت رومانی و... پراکنده شدن. الان کولی ها توی کشور رومانی خیلی زیادن. توی هر منطقه هم چون یسریا با بومی ها ازدواج کردن یا رابطه داشتن و...شکل شمایلشون با هندی های الان متفاوت تره، اما همشون سبک زندگی یکسانی داشتن و اخلاقشون یه مدله چون سنت و فرهنگ خاصشون رو حفظ میکنن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیپ نیکی یعنی چی؟

ینی خیلی نزدیکه 

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

آها اونوقت کلمه اصلیش چیه؟

اصلی ینی چی

میگه کیپه نزدیکه خیلی نزدیکه

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

اصلی ینی چیمیگه کیپه نزدیکه خیلی نزدیکه

من فکر میکردم میگه پیک نیک

مگه زبون چپکی همون فارسی نیست که هجاهاش جابه جا شده مثلا چایی رو میگن یاچی یا چاکرم راچکم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
من فکر میکردم میگه پیک نیکمگه زبون چپکی همون فارسی نیست که هجاهاش جابه جا شده مثلا چایی رو میگن یاچی ...

نمیدونم چپکی چیه اصلا