2777
2789
عنوان

اگر جای من بودین میرفتین💁🏻‍♀️

495 بازدید | 45 پست

من بیرون رفتنی حلق نمیندازم 

چندوقت بود توی اینستا یه ریکوست داشتم باز نکرده بودم تا اول هفته که همه ریکوست هارو باز کردم

بعد رفتم دانشگاه  توی کافه دانشگاه یکی خیلی زوم بود روی من داشتم عکس میگرفتم مونده بود یه طرف من نگاهم میکرد وقتی متوجه شدم برگشتم ببینم چی میخاد بهم گفت تموم شد؟ رد نشدم عکست خراب نشه و اجازه هست رد بشم و.. کلا مکالمه ما حول محور سفارش دادن اینجور چیزا بود

من عکسمو که استوری کردم همون روز ریپلای زده بود که* عکسای امروزت بلاخره استوری شد😊

این همون عکسی بود که میخاستی؟ 😂😍

من جای تو خسته شدم😥😂*

ازونجایی که من کافه دانشگاه زیاد میرم*یعنی هروزی ک بریم دانشگاه بعدش باید ی چیزی بخوریم 

و ازونجایی ک اینم اینجوری زوم میکنه ب ادم و دنبال  فرصت نخ دادنه 

به نظرتون اگر بازم برم کار اشتباهی کردم؟ 

من همسرم خیلی حساسه بهم گیر نمیده ولی میدونم روی این موضوعا حساسه و تعصبیه

🥲 دلم نمیخاد توی نبودش کاری کنم که خب میدونم ناراحتش میکنه

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب حلقه چرا نمیندازی

کلا توی جمع بریم حلقه میندازیم جفتمون 

بیرون رفتنی تنهایی بریم  نمیندازم 

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

جایی ک اون آدم هست نرو اگه همسرتو دوس داری

خب توی محیط دانشگاه و کافه دانشگاه هست!

خب اشتباهه حلقتو دستت كنبه اون اقا هم به نحوي برسون متاهلي

من توی پیجم عکس تکی از روز عقدم هایلایت کردم و حتی یکی از هایلایت هام عکس حلقه و قلب گذاشتم

بعید میدونم ندیده باشه 

هرچند تا پیام داد من همون روز همه ریکوست هایی که غریبه بودن و ریمو کردم

بزار چند روز دیگه برو ،دیدی چرت و پرت گفت ،همون جا محترمانه بشورش که دیگه مزاحمت نشه

اینقدر نگرانم محیط کوچیکه میترسم حرفی چیزی برام دربیارن

چقدر زشت دلیلش چیه

همسرم بخاطر شغلش نمیندازه 

🥲 من بخاطر اینک حلقم گشاده بارها افتاده از دستم