2777
2789
عنوان

اگر جای من بودین میرفتین💁🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 45 پست
خب اینجوری به چشم یک مجرد نگاهت میکنن کهاگر حلقه بندازی بفهمه متاهلی دیگه نمیاد سمتت

اره دیگ ازین ب بعد ی چیزی میندازم سمت چپم بدونن متاهلم

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

اولا باید همه جا حلقه بندازی ننداختن حلقه رو من خیانت میبینم مگر مثلا باشگاهی چیزی نه که تو محیط اجتماعی و مرونه نندازی ...

من جای شما بودم با رفتار سنگینم متوجهش میكردم ، اگر اون پیام هارو می‌دیدم سمت اون ادم هم نمیرفتم ، برو کافه بگیر برو ، تو خودت هم داری نخ میدی انگار وگرنه خیلی راحت میتونی بهش بفهمونی شوهر داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم شما همسرتو نمیخوای و دوس داری توجه بقیه رو جلب کنی با اینکارت وگرنه چ دلیلی داره بیرون حلقه نن ...

من اگر همسرمو نمیخواستم با این ازادی ک دارم میتونستم همه کار بکنم ن اینک دغدغم این باشه رفتن من ب این مکان کار با این شرایط کار بد محسوب میشه یا ن

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

اولا باید همه جا حلقه بندازی ننداختن حلقه رو من خیانت میبینم مگر مثلا باشگاهی چیزی نه که تو محیط اجت ...

من ریکوست مسج و باز نکردم حتی نمیدونستم این اون آدمه

رفتار منم اصلا سبک نیست ک جلف باشم یا هرچیز دیگ ولی کافه پاتوق همه بچهای دانشگاه‌ منم مثل همه با بچها بعد کلاسم میرم

ولی حلقه انداختن یا ننداختن خیانت نیست من ادم میشناسم با حلقه رو دستش ب شوهرش خیانت کرده 

طیب طیب الله احسنت باریک الله🤗

😂😂

به حلقه نيست به رفتار ادمه.أصلا باهاش نبايد همكلام ميشدي و ريكوئستم قبول نميكردي.ماعم دانشگاه رفتين ...

من اصلا قبل استوری کردن نمیدونستم این آدمه 

بعد اینک پیامم داد من هم اینو هم هرکی ک غریبه بود و ریمو کردم

من ریکوست مسج و باز نکردم حتی نمیدونستم این اون آدمهرفتار منم اصلا سبک نیست ک جلف باشم یا هرچیز دیگ ...

جؤاب دادی پیامس ش رو؟

حلقه انداختن و خیانت کردن بحثش جدا از حرف منه