2777
2789
عنوان

اونایی که بینی عمل کردن

48 بازدید | 6 پست

نمیدونم دکتر من بینی منو خیلی جمع نکرده یا چی 

با اینکه ۱۱۰ملیونم‌گرفته 

الان دوماهه ۸ روزه عمل کردن نوک بینی ام از قبل کوچیک‌تره ولی بازم بزرگتره یکی از پره ها بینی ام‌جای بخیه جلوش انگار جوش نخورده کامل زخم باز ام نیس ولی حالت برش خورده داره ترمیم کننده میزنم‌بهتر شده ولی نه خیلی 

قوس ام‌ که خیلی کم داده زیاد قوس نداده 

بینی قبلی ام‌ نیمه گوشتی بود و  پوستش بنظر خودم ضخیمه ولی دکتر گفت خیلی بد ام نیس 

ولی بینی ام از نظر خودم بزرگه هنوز نسبت به بیتی هایی که تو پیجا اینستا میبینم که خیلی کوچیک و جمع و جوره

هر بینی بر اساس پوست و .. تا یه حدی میشه گوچیک بسه و اینکه بینی گوشتی تازه 2 سال بعد معلوم میشه چیه

اما درکل هم خیلی گرون عمل کردی بااین قیمت باید عالی میشد

من 15 16 تومن دو سه سال پیش عمل کردم

هر بینی بر اساس پوست و .. تا یه حدی میشه گوچیک بسه و اینکه بینی گوشتی تازه 2 سال بعد معلوم میشه چیها ...

نه کجه نه مشکل تنفسی دارم نه جیزی پره هامم نسبتا خوب جمع کرده واقعا ولی نوک بینی ام هنوز بزرگه نیم رخ امم خوبه ولی من قوس زیاد دوس داشتم قوس طبیعی روبه نیمه فانتزی داده 

من مشکل ام بزرگی اش هست هنوز 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر بینی بر اساس پوست و .. تا یه حدی میشه گوچیک بسه و اینکه بینی گوشتی تازه 2 سال بعد معلوم میشه چیها ...

شایدم ۲ ماه زود باشه برا تصمیم گیری آخه دکتر خوبی بینی دوستامو خوب در آورده نمیدونم 

نه کجه نه مشکل تنفسی دارم نه جیزی پره هامم نسبتا خوب جمع کرده واقعا ولی نوک بینی ام هنوز بزرگه نیم ر ...

قوس به این زودی معلوم نمیشه گمگر اتاق عملت هم عکسش همین باشه

ورم نوک بینی از همممه جا دیر تر میرا

قوس به این زودی معلوم نمیشه گمگر اتاق عملت هم عکسش همین باشهورم نوک بینی از همممه جا دیر تر میرا

عکس اتاق عمل از من نگرفتن بعد عمل فوری اگرم گرفته باشن بهم نگفتن 

الانم قوس داره اوکیه ولی من قوس بیشتر دوس داشتم 

حالا امیدوارم جمع تر شه آخه دکترا میگن اوج ورم بینی دو سه ماه اوله باید صبر کرد 🫠

عکس اتاق عمل از من نگرفتن بعد عمل فوری اگرم گرفته باشن بهم نگفتن الانم قوس داره اوکیه ولی من قوس بیش ...

دیگه همیشه اونی ما میخواییم نمیشه تو اتاق عمل بر اساس چهره و.اینا تنظیم.میکنن