2777
2789
عنوان

عکس نوار قلب کسی سر در میاره

147 بازدید | 24 پست

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضربان قلبت انگار نا منظمه

چطور

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

نوار قلبتون وضعیت سلامت و عادی بودن نشون میدهنشونه ای از LVH،ایسکمی و آریتمی و مشکلی برای هدایت الکت ...

انگار نا منطمه

نوار قلبتون وضعیت سلامت و عادی بودن نشون میدهنشونه ای از LVH،ایسکمی و آریتمی و مشکلی برای هدایت الکت ...

بلوک شاخه ای همون رایت باندل هست؟ شما اطلاعی دارین رایت باندل چه مشکلیه؟ 

پارسا پسرمامان😍

مشکلی تو نوار نمیبینم 

باز از متخصص قلب بپرس

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
مشکلی تو نوار نمیبینم باز از متخصص قلب بپرس

نامنظم نی؟؟

ریتم منظم به‌نظر می‌رسه → یعنی فاصله‌ی ضربان‌ها تقریباً یکسانه.

• موج P قبل از هر QRS دیده میشه → معمولاً یعنی ریتم طبیعی دهلیزیه (Sinus Rhythm).
  • پیچ و تاب یا تغییر عجیب در لیدها دیده نمیشه که بشه حدس زد افت ST شدید یا چیز خطرناک داره.
  • QRSها باریکه → یعنی مسیر الکتریکی داخل بطن‌ها طبیعی به‌نظر میاد. چیزهایی که کامل مشخص نباشه چون کیفیت عکس پایینه:
  • سطح دقیق ST (بالا رفتگی/پایین‌رفتگی)
  • جزئیات موج T
  • محور قلب

از روی عکس دوربین گوشی، نمی‌تونم بگم «کاملاً سالمه» یا «مشکل داره» چون ECG باید واضح و با کاغذ اصلی دیده بشه.
اما چیز نگران‌کننده‌ی واضحی مثل آریتمی شدید یا ST elevation بزرگ (مثل سکته) تو این عکس نمی‌بینم.اگه بگی این نوار مال کیه و چه علائمی داشته (تپش؟ درد؟ تنگی نفس؟)، دقیق‌تر می‌گم چه چیزهایی رو باید جدی‌تر دنبال کنیم.

ریتم منظم به‌نظر می‌رسه → یعنی فاصله‌ی ضربان‌ها تقریباً یکسانه.موج P قبل از هر QRS دیده میشه → معمول ...

نوار قلب مال همین الانه من خیلی استرسیم و استرسم ک زیاد شده اینطور میشم انگار قفسع سینم سینگبنه تیر میکشه از قفسه سینم عکس گرفتم مشکلی نداشت