2821
2789
عنوان

توی تاکسی

234 بازدید | 22 پست

امروز داشتم برمیگشتم خونه یه دختره سوار شد به حدی وحشتناک بوی عرق میداد هرکاری هم میکردم شیشه رو بدم پایین نمیشد تا به راننده گفتم شیشه رو زد پایین بدتر بوش پیچید یا امام زمان داشتم غش میکردم به راننده گفتم وایسا خودم رو انداختم پایین پولمم پس نگرفتم 

الانم هنوز حالت تهوع دارم چی بخورم بهتر بشم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درسته آدم اون لحظه حالش بد میشه .

ولی دیگه اغراق نکنید .الان حالت تهوع داری چی بخوری بهتر شی؟؟؟؟؟؟

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

لیمو بو کن ، عطر بزن به لباست خدا از همچنین دخترایی نگذره درکت میکنم

عزیزم لیمو نداریم آب لیمو داریم بو کنم بنظرت؟

من مدام العطرم خودم فدات 

فقط انقدر حالت تهوع دارم حتی نتونستم لب به ناهار بزنم 

آب لیمو بو کنم؟

درسته آدم اون لحظه حالش بد میشه .ولی دیگه اغراق نکنید .الان حالت تهوع داری چی بخوری بهتر شی؟؟؟؟؟؟

راست میگه خودم بخاطر همچنین ادمایی بالا اوردم سرگیجه گرفتم ...

𓄂𓆃

بخدا مرگ خودم رو امروز دیدم چنان بوی عرق میداد با هول و ولا به راننده گفتم وایسا فقط میدونم خودم رو از ماشین پرت کردم پایین تا رسیدم خونه صدبار میخواستم بالا بیارم

برو حموم لباساتم عوض کن بهتر میشی

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

احتمالا عفونت داسته مثلا یا کیست مویی یا عفونت رحم و واژن

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

درسته آدم اون لحظه حالش بد میشه .ولی دیگه اغراق نکنید .الان حالت تهوع داری چی بخوری بهتر شی؟؟؟؟؟؟

چه جالبه بوی عرق برات حال بهم زن نیست و تهوع و سرگیجه نمیگیری اولین باره میشنوم

2824
2823
2791
2779
2792