2789
عنوان

توی تاکسی

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 22 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم بوی تعفن وحشتناک میداد

همون طفلک مریض بوده 

یکی از دوستای منم کیست مویی داشت وقتی اود میکرد بوی تعفن و عفونت شدید میداد ربطی به عرق و حموم نداره 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

برو حموم لباساتم عوض کن بهتر میشی

ساعت ۱ رسیدم خونه سریع رفتم دوش گرفتم لبلسامم همه انداختم ماشین

من خودم انقدر تمیزم و بوی خوب میدم که خدا میدونه هر روز هم حموم میرم 

ولی امروز داخل ماشین با همچین صحنه ای مواجه شدم هنوز که هنوزه تهوع دارم حتی مامانم ناهار آورد نتونستم لب بزنم

چه جالبه بوی عرق برات حال بهم زن نیست و تهوع و سرگیجه نمیگیری اولین باره میشنوم

ببین من امروز اصلا حوصله ندارم .

وقتی جواب ریپلایی اولتو ندادم یعنی ادامه نده خانم گل .

دلم نمیخواد دلخوری پیش بیاد ‌

اوکی شما درست میگی .فقط لطفا دیگه رو پیام من ریپلایی نزن.

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

ببین من امروز اصلا حوصله ندارم .وقتی جواب ریپلایی اولتو ندادم یعنی ادامه نده خانم گل .دلم نمیخواد دل ...

من اصلا از این خانوم دعوت نکردم بیاد توی تاپیک من از وقتی هم اومده یکسره داره به من و کاربرهای دیگه میپره لطفا جمعش کنید چون اصلا حال و حوصله اش رو ندارم کثی مجبورش نکرده بیاد اینجا کامنت بزاره و زور بگه 

@niniyar‍ 

ببین من امروز اصلا حوصله ندارم .وقتی جواب ریپلایی اولتو ندادم یعنی ادامه نده خانم گل .دلم نمیخواد دل ...

حوصله نداری به جهنم به من چه 

دعوت نکردم بیای تاپیکم الانم شرت رو کم کن