2777
2789

هممون انگاربسیارفقیرشدیم ودست وپامیزنیم 

درامدهاتون چقدره؟ 

البته خیلیهارومیبینم اطرافم خیلی پولدارترازقبل شدن شغل ازادداشتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شغل فقط آزاد 

گه تو کارمندی

والله فلافل فروش محله ما از شوهر من که دکترای مکانیک داره بیشتر درمیاره

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

گسل طبقاتی شده دیگه مردم به زور شکمشونو سیر میکنن همین‌طور پیش بره بازار میخوابه پولدارا هم مشتری گیرشون نمیاد 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

شغل فقط آزاد گه تو کارمندیوالله فلافل فروش محله ما از شوهر من که دکترای مکانیک داره بیشتر درمیاره

آدم زورش میگیره ب خدا ی کارگر ساده توی آمریکا و اروپا ۴ برابر ی مهندس کار کشته با ۳۰ سال سابقه توی ایرن حقوق میگیره

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

دامادها به هزینه همخونی نداره ،یخاطر همینه مرد قر میزنن😐 

فکر کن یکی ۲۰ تومن میگیره ۱۳ملیون هم کرایه میده 

با ۷تومن مابقیش چیکار میتونم بکنه ؟😕  

حداقل ۵۰باسد باشه تا هزینه خورد و خوراک و پوشش بده

همسرم ۳۰ تومنمن ۲۰ تومنیه درامد دیگه هم داریم تقریبا 10اما نزدیک ۵۰ تومن قسط داریمحالا فک کن با دو ت ...

عزیزم میگذره انشاللا هممون توهمین وضعیم داریم غرق میشیم توطبقه فقرامتاسفانه