2777
2789

دوهفته پیش قبل از بلک فرایدی از یه سایتی چندمیلیون خرید کردم 

بعد که فهمیدم نزدیک بلک فرایدی هست کلی به خودم ناسزا گفتم که چرا نمیدونستم و صبر نکردم تا بلک فرایدی برسه و با تخفیف بخرم😂

الان رفتم تو سایتش تک تک چیزایی که خریده بودمو چک کردم ببینم قیمتشون تو بلک فرایدی چقدر شده تا حساب کنم که چقدر ضرر کردم🤣

فهمیدم ضرر که نکردم سود هم کردم😯

قیمت هاشون با تخفیف بلک فرایدی بیشتر از اون قیمتی بود که من قبل از بلک فرادی خریدم🫠🙃🫣🤔🫡🤐😐😑🫥😶‍🌫️😏🙄🫨🙂‍↔️🤒🤕🤧🥵🥶😵😵‍💫🤯🧐😕🫤😟😮😯😲😳

اینجوریاس🥸

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عههه نگو من خرید کردم چیزایی ک چهار میلیون می‌شد رو دو میلیون گرفتم 

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

اره کلا بنظرم تو نود درصد جاهای ایران بلک فرایدی سرکاریه

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

ولی من هرچی مهرماه خریدم ضرر کردم همشون افت قیمت داشتن تو دیجی کالا 🤣🤣🤣🤣

من حداقل یه میلیون سود کردم🤣

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

عههه نگو من خرید کردم چیزایی ک چهار میلیون می‌شد رو دو میلیون گرفتم

بعضی سایتا واقعا تخفیف میدن ولی بعضیاشون از این موقعیت  سوءاستفاده میکنن

تو ایرانی اینجوریه ،بلک فرایدی مال خارجیاس اینجا فقط مردمو گول میزنن باهاش😂 یکی نیست بگه عرضه نداری ...

بهترین زمان خرید تو ایران یک هفته قبل از بلک فرایدی هست😂 

چون بعدش که قیمتو ببرن بالا دیگه نمیارن پایین

بلک فرایدی واقعی امریکا فقط

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍