2777
2789
عنوان

انتقال جنین و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 32 پست
چی بگم امیدوارم همین که دوستمون گفت باشه

انشالله ک مثبتی عزیزم ازمایش بدی دو ساعت دیگه ج میاد

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره باردارمبی بی زدم ولی چون امپول HCGزده بودم نتبجه مثبتش هم کاذب بود روز.12 انتقال ازمایش دادم

انشالا بسلامتی عزیزم بغل بگیری نی نی تو میگم من اصلا لکه بینی نداشتم مشکلی نیست بعد چرا به بعضی بچه ها آمپول hcg میدن؟

همون فردا میتونم برم عزیزم 

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
مثبته خیلی خوب دیده میشه.

ممنون عزیزم جواب دادی امیدوارم دعام کنین

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
انشالله ک مثبتی عزیزم ازمایش بدی دو ساعت دیگه ج میاد

انشاالله عزیزم به نی نی بگو برا نی نی منم دعا کنه🥹

اره

چه جالب نمیدونستم ممنونم گفتی عزیزم🥰

انشالا بسلامتی عزیزم بغل بگیری نی نی تو میگم من اصلا لکه بینی نداشتم مشکلی نیست بعد چرا به بعضی بچه ...

باشه گلم

برای تخمک. کشی داده بودن 

منم نداشتم نگران نباش

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

انشاالله عزیزم به نی نی بگو برا نی نی منم دعا کنه🥹

فداتشم انشالله خدا دلتو شادکنه

باشه گلمبرای تخمک. کشی داده بودن منم نداشتم نگران نباش

ینی فرش انتقال دادین

خداروشکر منم انتقال قبلم لکه بینی داشتم ولی منفی شدن یکیشم مثبت شد با لکه بینی اما ایست قلبی کرد ایندفه امیدوارم همه چی خوب پیش بره 

مثبته الهی ابن برات بمونه عزیزم

عزیزی ممنونم ازت انشاالله شما هم نی نی رو سالم بدنیا بیارین 🥰

فداتشم انشالله خدا دلتو شادکنه

خدانکنه عزیزم ممنونم از دعای قشنگت ❤️

ینی فرش انتقال دادینخداروشکر منم انتقال قبلم لکه بینی داشتم ولی منفی شدن یکیشم مثبت شد با لکه بینی ا ...

اره فرش 

هفته چند ایست قلبی کرد 

بعد انتقال بهت امپول انوکساپارین یا هپارین داده بودن؟ 

اینبار برو دکتر متخصص پرناتولوژیست 

انشالله همه. چی خوب پیش بره

اره فرش هفته چند ایست قلبی کرد بعد انتقال بهت امپول انوکساپارین یا هپارین داده بودن؟ اینبار برو دکتر ...

شش هفته تازه قلبش میزد صداش نذاشتن ولی گفتن قلبش میزنه چرا دادن بهم از سه روز قبل انتقال ولی هپارین نه پیش ایمونولوژیست هم رفتم سرم آی وی جی و سرم اینترالیپید هم بهم دادن یکی یه هفته قبلش زدم یکی ۱۰ روز قبلش