رفتم داروخونه دستگاهشون زد خطا در برقراری ارتباط دیگه انصراف زدم ولی یهو ازم پول کم کرد فیشش هم گرفتم زده عملیات ناموفق به پشت باجه ای گفتم ازم پول کم شده گفت نه پرداخت نکردی دوباره رفتم صندوق خودش حساب کرد الان داره ۲۴ ساعت میشه پولم برنگشته به امداد شتاب هم زنگ زدم فقط گفت ثبت شد
همیشه به یه ساعت نکشیده پول بر میگشت یعنی امکان داره یکم بعد رفته باشه به حساب داروخونه؟
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
بعیده از این به بعد برگرده خیلی طول کشیده دیروز این اتفاق افتاد شایدم چون دیروز و امروز تعطیل بوده
دقیقا بخاطر تعطیلی تاخیر خورده بهش
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"