2821
2789
عنوان

مادرشوهر

410 بازدید | 37 پست

بچه ها مادرشوهرم چندتا از لباسای شوهرمو آورد از کمد لباس زمستونی بعد نگاهشون که کردم رنگ و رو رفته بودن گفتم نمی پوشه ایستاده با من چونه میزنه که نه اینا خوبن که فکر می کنی

بعد گفتم اینم رنگشو دوست ندارم با خنده گفت اینو باید بپوشه

بچه ها اعصابم خورده همش حس می کنم اینم ی جور دخالته 

یعنی من خیلی حساسم؟

یا اون نباید تو این چیزا نظر بده؟

آدمی نیست که اذیتم کنه ولی بدم میاد نظر بده تو این چیزا 

بگید من حساسم یا کار اون اشتباهه؟

به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️‍🩹

رفته سر کمد لباساتون ؟؟؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین به خنده میگفتی چشم مادرجون 

بابا این زبون نرم خوب چیزی میگفتی آره مادر جون حواسم هست این لباسا دور نمیدازم به فکر هزینه ها هستم اگه وضعیت مالی تون هم خوب باز میگفتی 

والا من با زبون نرم و ادب احترام خودمو تو دل خانواده شوهر جا کردم😁

حرف خاصی هم نزده قربونت ، الکی نشخوار فکری نکن 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بزار نظرشو بده ولی تو کاره خودتو بکن😉

اون که قطعا ولی کلا میگم درسته بگه باید بپوشه؟

منم که حریم از دیشب دارم حرص می خورم 🫠

ببین به خنده میگفتی چشم مادرجون بابا این زبون نرم خوب چیزی میگفتی آره مادر جون حواسم هست این لباسا د ...

از دیشب دارم فکر می کنم 😄

یعنی جدی چیز مهمی نیست؟

آخه میدونی چیه من دوست دارم خودم واسه زندگیم و همه چیزش تصمیم بگیرم عزیزم

اون که قطعا ولی کلا میگم درسته بگه باید بپوشه؟منم که حریم از دیشب دارم حرص می خورم 🫠

نه درست نیست یجور دخالت و سلطه گری محسوب میشه ولی میگم که اون لحظه بگو باشه بعدش کاره خودتو بکن اینجوری سوزشش بیشتره تا بخوای دهن به دهنش بدی

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

نه درست نیست یجور دخالت و سلطه گری محسوب میشه ولی میگم که اون لحظه بگو باشه بعدش کاره خودتو بکن اینج ...

آها باشه عزیزم 

ولی من خیلی حرص می خورم سر هر حرفی

شما این مدلی نیستی 

واسه ات مهم نیست کی چی میگه؟

همه رو میگرفتی میگفتی میبرم هرکدومو پوشید که هیچی‌نپوشید باز میارم 

بعد با شوهرت یکی دوتارو‌برمیداشتی بقیه رو میدادی میگفتی نمیپوشه اینارو

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
نه خونه خودشون

لباساتون خونه ی اوناس ؟

چرا هیچی برام قابل درک نیست 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

عزیزم مادرا دوست ندارن بچه هاشون خصوصا پسراشون پولاشون و خرج کنند.به نظرشون خرج اضافست تو به دل نگیر

مخصوصا این یکی 

قوربونت😘

از دیشب دارم فکر می کنم 😄یعنی جدی چیز مهمی نیست؟آخه میدونی چیه من دوست دارم خودم واسه زندگیم و همه ...

نه عزیز من حرف خاصی نبوده شیطون لعنت کن اینقدر یک حرف بالا و پایین نکن 

من خودمم بشدت روی حریم خصوصی زندگی ام حساسم و خداشکر درست رفتار کردم سر بیان حد مرز ها 

ایشون گفت شما تایید میکردی اما در باطن بر مبنای شرایط زندگی خودت تصمیم می‌گرفتی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر