2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 37 پست
لباساتون خونه ی اوناس ؟چرا هیچی برام قابل درک نیست

لباسای مجردی شوهرم 

کجاش قابل درک نیست😄 با خودش نیورد لباساشو

به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️‍🩹
آها باشه عزیزم ولی من خیلی حرص می خورم سر هر حرفیشما این مدلی نیستی واسه ات مهم نیست کی چی میگه؟

نه واقعا میگم اوایل خیلی اذیت میشدم مثل شما

ولی یاد گرفتم باید بهشون بی تفاوت باشی بالاخره دره دهن بقیه رو نمیشه بست بهترین راه بیخیالیه

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه رو میگرفتی میگفتی میبرم هرکدومو پوشید که هیچی‌نپوشید باز میارم بعد با شوهرت یکی دوتارو‌برمیداشتی ...

آخه کهنه بودن رنگ و رو رفته 

انگار ما گداییم که همچین لباسایی رو بپوشیم

میدونی چیه خودشون این چیزا براشون عادیه من بدم میاد

لباسای مجردی شوهرم کجاش قابل درک نیست😄 با خودش نیورد لباساشو

آهان 

یه روز برید همه ی لباساشو بیارید 

اونایی که میپوشه رو بردار . بقیه رو یا ببخش یا بریز دور 

وقتی برای زندگیت حریم میخوای باید خودتم حریمتو بسازی 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نه واقعا میگم اوایل خیلی اذیت میشدم مثل شماولی یاد گرفتم باید بهشون بی تفاوت باشی بالاخره دره دهن بق ...

درسته واقعا بی خیالی خوب چیزیه

نه عزیز من حرف خاصی نبوده شیطون لعنت کن اینقدر یک حرف بالا و پایین نکن من خودمم بشدت روی حریم خصوصی ...

درسته حرف شما 

ولی من دوست ندارم توی چیزی که مربوط به ما دواست اصلا نظر بده کسی 

منم دقیقا می خوام مرزهامو تعیین کنم

آهان یه روز برید همه ی لباساشو بیارید اونایی که میپوشه رو بردار . بقیه رو یا ببخش یا بریز دور وقتی ب ...

دقیقا مسئله من حریم زندگیمه که مادرشوهرم نباید دخالت کنه

من کلی بحق داشتم با شوهرم تا بفهمه لباس رنگ و رو رفته نپوشد بعد مامانش دوباره لباس کهنه میده بهمون

مخصوصا این یکی قوربونت😘

اره یه گوش در یه گوش دروازه 

من وفتی مهمون میاد دوست دارم غذا زیاد درست کنم کلا خیلی هزینه میکنم.مادر همسرم هی بغلم وامیسته میگه چقدر برنج درست کردییییی. ستاره جان یه مدل غذا کافیه

میوه نمیخواد بیاری تازه شام خوردیم ووووو از این حرفا

باور کن جلوی خودش میگم چشم یه کم میشینم میرم میارم

اونم دیگه هیچی نمیگه اگرم بگه همسرم میگه خودمونم میخوایم بخوریم

خواهر بگو چشم ولی کار خودت و بکن😄

درسته حرف شما ولی من دوست ندارم توی چیزی که مربوط به ما دواست اصلا نظر بده کسی منم دقیقا می خوام مرز ...

خب اگه اینطور شما چرا در مورد لباس نظر حرف زدید کمتر حرف بزن مادرشوهرت که کند خودش باز نکرده

ما آدما خودمون به دیگران دیتا می‌دیدم و برمبنای همون جزییات اجازه نظر دادن می دیم

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

اره یه گوش در یه گوش دروازه من وفتی مهمون میاد دوست دارم غذا زیاد درست کنم کلا خیلی هزینه میکنم.مادر ...

نمیاد رو زبونم😁😂

ولی چشم این کار می کنم

خب اگه اینطور شما چرا در مورد لباس نظر حرف زدید کمتر حرف بزن مادرشوهرت که کند خودش باز نکردهما آدما ...

آره واقعا من اشتباه کردم ازش گاهی می پرسم 

آها باشه عزیزم ولی من خیلی حرص می خورم سر هر حرفیشما این مدلی نیستی واسه ات مهم نیست کی چی میگه؟

عزیزم براپوستتون چیکار کردید 

دکتر پوست رفتید من پوستم داغونه میشه راهنمایی کنید

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

آره واقعا من اشتباه کردم ازش گاهی می پرسم

من کادر درمانم خواهر همسرم همکارم حتی اما باز مرزبندی هامو دارم ، بشدت احترام نگه میدارم و رفتارم طوری انگار در جایگاه عزیزان نزدیک من هستند اما کلا در زندگی یاد گرفتم چراغ خاموش جلو برم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

دقیقا مسئله من حریم زندگیمه که مادرشوهرم نباید دخالت کنهمن کلی بحق داشتم با شوهرم تا بفهمه لباس رنگ ...

من نگفتم حق نداری 

خودم تو زندگی جوری رفتار میکنم که دیگران حتی جرات ندارن بهمون نظر و مشاوره بدن چه برسه دخالت کنن 

اگر میخوای کسی تو زندگیت دخالت نکنه راه های دخالت رو باید ببندی 

در مورد این موضوع راهش اینه . تمام وسایل مجردی شوهرت رو بیارید . هرچی نمیخوایید رو رد کنید . بقیه رو استفاده کنید 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩