2777
2789
عنوان

نفس تنگی دارم😤😤

109 بازدید | 15 پست

دارم خفه میشم با این هوا اه

خداهم به ما رحمی ندارههههههههه

خوشبخت اگر خار بکارد از بخت خوشش لاله ریحان بدرآرد بدبخت اگر مسجدی از آیینه سازد یا سقف فرو ریزد یا قبله کج آید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای من دیروز یساعت بیرون بودم کم مونده بود خون بیاد از گلوم انقد هوا سمیه

پارسال این موقع کلی بارون برف اومد لااقل😭😭😭

خوشبخت اگر خار بکارد از بخت خوشش لاله ریحان بدرآرد بدبخت اگر مسجدی از آیینه سازد یا سقف فرو ریزد یا قبله کج آید

من که حس میکنم ببینیم کیپ نفس نمیتونم بکشم هرچی دست میزنم هیچی نیست🫤

وای چه بد

وای چرا همه اینجور شدنمنم از پری روز انگار یه سنگ ۱۰کیلویی رو قفسه سینمه نمیتونم نفس بکشم کاملفردا م ...

منم الان دیدم چند نفر دیگه هم تاپیک زدن همینجورین

انگار اکسیژن نیست😭

نه بعضیا میفرمایند ما ایرانیها پوست کلفتیم از پس همه چی بر میایم.از این لیموجی هامدمیزارن💪

اون بعضیا ظالم اند که سالم اند فقط الان

هف هش سال قبل زمستون نرسیده برف شروع میشد...اونوخ الان چیبهار و پاییز داره تموم میشه ی بارون درس حسا ...

اره یادمه به قول هایده سال سال دریغ از پارسال

همون یه ذره بارون برفی هم که میومد کلا رفت