2777
2789
عنوان

خون بعد از ادرار آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 41 پست
اخرین بار ک سونو داد اندازه پروستات زده بود نرمال . مال شوهر شما اندازه نرمال بود؟ سوزش ادرار هم داش ...

بله سوزش ادرار هم داشت دو درجه پروستاتش بزرگ شده بود که دکتر گفت مشکلی نداره خدارو شکر عفونت داشت که سفیکسیم داد و قرصای پروستات  خوب شد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه نوع ازمایشی هست میدی واسه تشخیص سرطان ببر اونو بده جای معتبر

میشه اسمش رو بگین. والا پارسال قبل از آی وی اف خیلی از آزمایشای مهم چکاپ بدن داد.  اگه میشه اسم این آزمایش رو بگو

بابا اینجا حرف اینا رو باور نکن اینا یه سری نوجوان مریض هستن کارشون اینه به بقیه اعضا استرس بدن بخند ...

مریض خودتی  

نگفتم حتما ک اینطورع 

گفتم علائم پدر منم همین بود فوت شدن ــوقتی ازمایشای دیگه داده سالم بوده 

راجب به این یکی هم ازمایش بدع خیالش جمع بشه ــبهتر نیست  اگ خدایییی نکرده  چیزی باشه زودتر بفهمن نکه مث پدر من ک دیر فهمیدیم فوت بشه ؟؟ ــشما خیلیی بیشعور هستین ک چنین حرفی میزنید  شما داغ ندیدید ک بفهمیننننن  اگ چیزی باشه یکی دیگه رو  باخبر کنید اینطوری نشه ــ 

منم با شما حرف نزدم  ک ریپلای میکنین ـامیدوارم جواب این حرفایی ک بهم زدینو  خدا بزاره تو کاستون ک بفهمید غم چیه  با خبر کردن یکی دیگه چیه  دل شکستن یکی دیگه چیه 

🦁🌞💚🤍❤️

میشه اسمش رو بگین. والا پارسال قبل از آی وی اف خیلی از آزمایشای مهم چکاپ بدن داد. اگه میشه اسم این ...

من اسمشو نمیدونم واسه سینه مامانم دکتر نوشته بود اونم گفت چیزی نداره ببری دکتر بهت میگه چن سال پیش بود ولی نگران نباش علایم سرطان پروستات رو زیاد نداره طوری که در اطرافم دیدم خیلی سخته نه این جوری ولی دکتر خوب ببرش

من اسمشو نمیدونم واسه سینه مامانم دکتر نوشته بود اونم گفت چیزی نداره ببری دکتر بهت میگه چن سال پیش ب ...

باباش هم پروستات داره. کثافت ارث خوب ک نداد. ولی مال اون اینجوری نیس اصن. فکرکنم تنها علائم باباش اینه ک تند تند میره دسشویی

باباش هم پروستات داره. کثافت ارث خوب ک نداد. ولی مال اون اینجوری نیس اصن. فکرکنم تنها علائم باباش ای ...

ببرش دکتر ازمایش سرطان بده میفهمی در ضمن الان دارو داره دیگه چرا خودتو اذیت میکنی ۹۰درصد مردان سرطان پروستات دارن مثل زنا که از ۱۰ تاشون ۹تاش سرطان سینه دارن