2821
2789
عنوان

دزدی اسم😆😆😅😄😢😢😢😥😣😣😣😢

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 27 پست

من متوجه نشدم آخر سه سال پیش یا هفت سال؟؟؟؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
کاملا موافقم👌

ضمن اینکه اینقدر ناراحتی نداره حالا شاید بچه اون پسر و بچه تو دختر شد

شاید تا بچه بدنیا بیاد نظرتون عوض شد

بعدشم دوستته دیگه فامیل نزدیک نیست که

تو اسم های خودت رو بذار

فقط از جهت بیشعوری دوستت ناراحت باش

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مخصوصا به اسم دختری که انخاب کردم واقعا میخندید و میگفت این اسمهای اجق وجق رو از کجا گیر میاری؟؟؟ م ...

چراهمون موقع نگفتین بهش

به لطف الهی من تمام مراحل آزمون قضاوت رو با موفقیت پشت سر میزارم و یه دادیار موفق میشم

چون دوستي كه از الان شروع كرده به حسادت و به خودش اجازه ميده علايق شمارو علايق خودش كنه از اون ادمايي كه هرچي بخري زرت بره بخره و واقعا اينجور ادما رو مخ من هستن و دوستي تو اين زمونه زياد ارزشمند نيست من خيلي راحت ميزارم كنار حتي دوستي ١٥ ساله رو

چِشمْ کِه نیسْتْ دوُتا تیلِهِ آرامِشِع♥

خوب بهش نگفتی؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
خب چرا تو دلت بسوووزی همون جا مستقیم بهش میگفتی تو ک یه عمر این اسما رو مسخره کردی و واست اجق وجق بو ...

یبار گفتم گفت خب خودمم زیاد خوشم نمیاد(جون عمش   )ولی چاره ندارم شوهرم راضی نمیشه!!

نمیدونم اسم انتخابیت چی بوده ولی هرچی که هست هرچی

بذار رو بچت که بعدا رو دلت نمونه

من از وقتی باردار شدم مادرشوهرم پسرم رو علی صدا میزد ولی در نهایت اسمی که خودم دوس داشتم رو گذاشتیم و براش شناسنامه گرفتیم

حالا شاید علی زیباتر هم باشه از اسم پسر من ولی مهم اینه که من هرچی خودم دوست داشتم گذاشتم

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
ضمن اینکه اینقدر ناراحتی نداره حالا شاید بچه اون پسر و بچه تو دختر شد شاید تا بچه بدنیا بیاد نظرتون ...

خییییلی ناراحتم خیییلی

و همیشه میگم چرا اینقدر ناجوانمردانه اینکارو کرد...دیروز همینطور که میگفت اینقدر خیره خیره شده بودم..رفته بودم تو فکر که خدایا حکمتت رو شکر ولی کاش به منم زودتر بچه میدادی که به آرزویی که داشتم برسم....که یهو دوستم زد به پشتم و گفت چته تو فکری؟؟

شما ساده میگید بهش بگو ولی واقعا سخته😢اگه مثل من باشید که طاقت ناراحتی کسیو نداره و تازه اگ شروع کنم به بحث میدونم جلوش گریم میگیره و اوضاع خراب میشه...

خییییلی ناراحتم خیییلی و همیشه میگم چرا اینقدر ناجوانمردانه اینکارو کرد...دیروز همینطور که میگفت ای ...

منم مثل تو وقتی بخوام حرفی بزنم که میدونم طرفم ناراحت میشه صدام میلرزه و اصلا طاقت ندارم کسیو ناراحت کنم

ولی این اصلا مسئله ای نیس که بخوای ناراحت بشی

اصلا دیگه در این مورد با دوستت حرف نزن

هرموقع بچت بدنیا اومد همین اسمی که دوس داری بذار

منم مثل تو وقتی بخوام حرفی بزنم که میدونم طرفم ناراحت میشه صدام میلرزه و اصلا طاقت ندارم کسیو ناراحت ...

مممنونم....

داشتن خواهرایی به مهربونی و دلسوزی شماها یعنی آدم دیگه دلش نمیسوزه که هیچکس نیست حرف دلشو واسش بزنه...

چقدر آرومترم این مدتی که عضو نینی سایت شدم و همممتون توی هر موضوعی خواهرانه و بدون حسادت کمکم کردین و درکم کردین😘

خدا آرامش و خوشبختی رو قرین زندگی همتون کنه💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

مممنونم.... داشتن خواهرایی به مهربونی و دلسوزی شماها یعنی آدم دیگه دلش نمیسوزه که هیچکس نیست حرف دل ...

😗😗😗😗😗😗😗

❤❤❤❤❤❤❤

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹